Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Ziaja – Skønt polsk mærke!

For tre-fire måneder siden, fik jeg øjnene op for et nyt mærke. Det startede ved, at Amazepress sendte mig en håndcreme og en læbepomade. En grøn tube, hvor der stod ‘Ziaja’ med hvide bogstaver på. “Olive hand & nail creme“.
Jeg duftede til den, prøvede den og var fuldstændig blown-away over, hvor blød og lækker den håndcreme var på mine hænder. Den trak ind på 0,5, uden at fedte og mine hænder var bløde flere timer ad gangen. Selv efter vask. 

Jeg havde på det tidspunkt ikke læst de vedlagte papirer om cremen – Det er faktisk noget af det sidste jeg gør, fordi jeg har behov for at prøve produkterne, danne mit eget indtryk, før jeg læser om dem. 
Jeg gættede cremen til at koste omkring 100-120,- | Men… Det var langtfra prisen. Prisen var 25,- i Normalbutikkerne. Simpelthen fantastisk prisvenlig i forhold til kvaliteten af en håndcreme, som iøvrigt er uden parabener med olivenolie, vitamin B5, og vitamin E. 
Ingredienserne er imponerende i disse produkter fra Ziaja generelt. 

Ziaja er produceret af to apotekere fra Polen. De havde i tankerne, at lave prisvenlige produkter på den mest naturlige vis med de bedste ingredienser – Det er lykkedes! 
Jeg har en del produkter fra Ziaja efterhånden. 

Mine favoritter er håndcremen her, som kan købes I Normalbutikkerne, men også disse, som kan købes igennem UK: 
Olive Leaf ‘Duo-phase make-up remover’ . Måske en af de mest effektive make-up fjernere jeg endnu har prøvet. Den tager mascaraen i et snuptag. Produktet indeholder olivenolie og E-vitamin. 
Olive leaf ‘gel scrub micro exfoliating’ – Den er vidunderlig! Perfekt konsistens, tilpas mange korn, efterlader ansigt OG krop blød og eksfolieret på bedste vis. Og så er duften to-die-for. 
Argan protective body lotion with Argan. Lækker, blød creme, der minder mig om Doves skønne dufte, spækket med naturlig arganolie, der fugter i dybden. Den bruger jeg meget denne creme. Ja, der er parfume i – Så er man allergiker, bør man finde en anden parfumefri variant. 

Jeg har flere favoritter derfra, som jeg nok skal vise frem på et tidspunkt 🙂 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *