Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tips og tricks

Gå nu i dybden.

Nej, overfladeprodukter, som micellar water, dagcreme m.m. er ikke ‘nok’ – Vi skal i dybden i huden. Både med rens og hudpleje. 
Jamen, hvad fanden mener du egentligt med det, Mette? I dybden? Kommer man ikke det uanset hvad? Altså i dybden…
Nej, det er man ikke. Lad os kigge på en dagcreme. 

En dagcreme kan ikke undværes hos mig. En dagcreme gør, at min hud ikke føles og mærkes tør og stram. Den arbejder effektivt på overfladen af min hud og sørger for at fugte og beskytte. Men desværre fordamper en creme forholdsvis hurtigt. Ligeså snart jeg tværer pudderbørsten rundt i hovedet med foundationpudder på, blushbørsten, tager blusen på nedover hovedet osv, slider man på overfladen og dermed på cremen. 

Tager man f.eks en serum, så har vi med noget helt andet at gøre. En serum er opfundet og designet til, at trænge ned i hudens lag. Det har noget med størrelsen af molekylerne i produkterne at gøre, har jeg læst mig frem til, uden at fremstå hudklog på lige netop det område. Cremerne har større molekyler end serummers, og trænger derved ikke ned i hudens midterste lag.

En serum kan SLET IKKE undværes hos mig. En serum trænger hurtigt ned, fedter ikke, arbejder i huden nedefra, holder på fugten, er endnu mere effektiv i forhold til creme og fordamper ikke på samme måde, som creme.
Det samme gælder (næsten) med rens. Der findes væsker (Her tænker jeg på skin tonic og micellar waters), der arbejder på at fjerne skidt og snavs på overfladen af huden – Og så er der de rense, der lige renser lidt grundigere ned i porerne. Arbejder med strukturen. Virkelig “cleanser”. De, der er godt fede i konsistensen og skal fjernes med varmt vand og en vaskeklud. 

Se, det er at gå i dybden – Ned i huden, og det er her arbejdet ligger. Det er her arbejdet skal gøres. Det nytter ikke at klatte en creme på i ny og næ. Det er ikke nok, selvom man tænker, at det er bedre end ingenting. 

Invester i din hud – På alle måder.
At rense, smøre en serum på og afslutte med en creme, er ikke kun godt – Det er også let. Det kan gøres på under 5 minutter morgen og aften. Det der tager “længst” tid, er at få renset ordentligt. De andre ting tager ingen tid.

– Mette Milan 

10962241_10153062606572908_245771958_n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *