Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Rens. · Tests.

Apotekets egne produkter : Ansigtsvaskegel og Bodyscrub

I mandags modtog jeg tre produkter til test fra Apotekets. Sponsorerede produkter.
To af dem har jeg testet igennem i ugens løb, nemlig : Apotekets bodyscrub, som blev lanceret før jul, og en ansigtsvaskegel, som bliver lanceret i uge 3, som er denne uge, faktisk 🙂

Produkterne er begge fra den beige serie fra Apotekets egne. Serien fungerer til de fleste hudtyper, men i særdeleshed normal/kombineret. 
Produkterne fra den beige serie er uden parfume, uden parabener, er svanemærket OG Asta-allergi deklareret.

Jeg lider ikke selv af parfumeallergi eller hysterisk parabene-fobi, men derfor har jeg ikke noget imod, at produkterne er rene i den forstand, at de unødvendige kemi er sorteret fra. Det er fint. Lidt kedeligt, men fint. 
Jeg kan godt lide en smule dufte i mine produkter nemlig – Det er så dejligt.
Men anyway – Jeg har brugt denne rens hver aften i badet. Jeg har masseret gelen på let fugtet hud, også på øjnene har jeg testet – Og den fjerner make-uppen/mascaraen super fint, samt skidt og snavs. Den svier ikke i øjnene, og jeg har ikke en “udtørrende”  fornemmelse på huden efter. KÆMPE PLUS!
Der er ingen duft, sjovt nok, eftersom den er parfumefri. Den skummer dejligt, indeholder glycerin og aloe vera, der er de fugtgørende ingredienser, og pathenol og allantoin, som plejer og beskytter. 
Ganske god ansigtsvaskegel, let at gå til i badet. Og let i forhold til mascara og make-up der skal af i en dælens fart 🙂

Bodyscrubben er fra samme serie og også uden parfume, parabener, er svanemærket og astma-allergi deklareret. 
Scrubben indeholder fine bittesmå bambuskorn, og egentligt også nok af dem til at man kan “mærke” dem på kroppen, men jeg vil stadig definere den som en mild/blid scrub. Jeg har brugt den i ansigtet også, og med udmærkelse. 
Vil man have mere kridse-krads, så skal man gå efter en grovere variant.

Begge produkter er ganske gode basisprodukter, og budgetvenlige for os alle. Er man parfumeallergiker eller har sart hud, er det her jeg vil anbefale jer at lede – Ude tvivl. 

Ansigtsvaskegeelen koster : 44.95,
Bodyscrubben koster 59.95,- 
De kan købes lige her.

-Mette Milan 

apotekets-logo-subpages

IMG_3578 (1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *