Alle indlæg og emner. · Neglepleje. · Tips og tricks

Negle, der flækker…. HELE TIDEN!

Kender I det?
Neglene flækker uanset hvad lige for tiden. 
Det er ret dumt, for jeg fandt faktisk “kuren” for mine egne negle for nogle måneder siden, men i og med, at jeg tester alt muligt hele tiden, kommer jeg ud af rutinen, der virker. Hvad man ikke gør i testens tegn! 🙂

Jeg har testet Sally Hansens Complete Care 7-IN-1 Nail Treatment og håbede, at det ville hjælpe på det hele – Men det har ikke gjort nogen forskel – Overhovedet – Så nu er jeg startet forfra med min normale rutine, nemlig : Negleolie og håndcreme. Enkelt, effektivt og godt. 

Og andet virker bare ikke for mig. 

Jeg bruger Weledas negleolie og neglepen med granatæbleolie – De er begge sindssyg gode! Dem smører jeg med et par gange om dagen og efterfølger så med en god creme.
Weleda Cuticle softener pen, som er en smart dims, der hjælper med at blødgøre neglebåndene vha olien deri og skubber neglebånene ned, koster 79.95,- lige her.
Negleolie pennen, som har en pensel i enden, og som jeg bruger mest, kan købes her til 75.95,-  

Et par gange i ugen sover jeg med mine Ecotools handsker, som holder på fugten og gør, at mine hænder er silkebløde næste dag og flere dage frem. De koster sølle 49.95,- og kan bruges igen og igen og igen… De kan blandt andet købes her

Jeg bruger mange forskellige slags håndcremer, men dem der igen og igen bliver hevet frem er : Oskia Renaissance handcream, Cowshed dirty cow, og Avénes Cold cream handcream – Jeg elsker bare de cremer.

Hvad gør du for at holde negle og hænder ved lige?

– Mette Milan 

24196_nail_care_pen 22630_ecotools_bamboo_moisture_gloves
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *