Alle indlæg og emner. · Make-up. · Tests.

Verdens bedste mineralpudder.

Mineralpudder… 
Jeg troede faktisk ikke, at jeg kunne finde ud af det, første gang jeg prøvede en mineralpudder for 2-3 år siden.
Det er løst, og hallo – Drysser det ikke over alt? Fordeles det mon ordentligt i ansigtet?
Jeg var storforbruger af Nilens Jord den gang, i fast form. 
De lavede de lækreste faste puddere, synes jeg. Nu er det længe siden jeg har brugt den, men den er garanteret ligeså skøn i dag. 
De dækkede dog ikke så vildt, kan jeg huske. Så brugte ofte foundation under.
Derfor var jeg temmelig ekstatisk, da jeg fandt ud af, at man kunne få mineralfoundation pudder – De var lavet af sunde mineraler, og dækkede bedre end almindelig pudder.
Jeg brugte Tromborgs i et års tid, og var super glad for den. Men jeg var evig irriteret over deres emballage, der gjorde, at der altid var pudder ud over det hele. Jeg mistede mange gange en masse i vasken – Og det er jo så irriterende, når man har med en skøn pudder at gøre. Den var heller ikke “vandfast”. Men den var god. Uden tvivl.
Men så bankede IDUN Minerals på – Og røg direkte ind på førstepladsen! 
Og der har den ligget meget stærkt lige siden. 
IDUN’s mineralfoundation pudder er bare SÅ let at have med at gøre. Pudderen har et lukkesystem, der gør, at man undgår pudderkatastrofe i vasken og i tasken. Den doserer lige hvad man skal bruge. Op i låget. Kør rundt med en god kabukibørste, og put på i cirkulære bevægelser. 
Pudderen dækker flot, men meget naturligt. Den er vandafvisende, så det aldrig gør noget, at det regner eller sner. Pudderen indeholder SPF 15, så den beskytter også lidt i solen. 
Jeg har aldrig oplevet, at den tilstopper mine porer, eller irriterer huden – Tværtimod. Efter, at jeg valgte at skifte alle mine naturbørster ud med taklonfiberbørster fra IDUN Minerals, oplever jeg ALDRIG kløe eller irritation i hudens overflade efter, at jeg har lagt make-up. Det kunne jeg opleve før. Kløe.
IDUN har en helt speciel plads i mit hjerte – Det mærke har gjort så meget godt for min hud. Som jeg skrev på instagram forleden, er jeg super ked af, at jeg ikke kendte til mærket før mit bryllup, hvor min hud var på sit værste. IDUN kunne have hjulpet.
BIG TIME!
Jeg er så vild med mærket, at jeg valgte at springe hele min shops budget og hive mærket ind i efteråret, da det blev en mulighed at sælge det uden for apotekerne. Jeg havde lige været ved håndlæser den dag, som fortalte, at jeg snart ville få et mærke i shoppen, som jeg inderligt elskede og kunne stå inde for – Da jeg satte mig ud i bilen, var der en mail fra IDUN Minerals. “Kunne du tænke dig at få IDUN i shoppen?”
Jeg nåede ikke at tænke – Jeg trykkede bare “JA!“, og er bare så glad for det. Jeg er vanvittig glad for mærket selv og samtlige produkter derfra, men lige så glad, når nogen investerer i noget fra IDUN på shoppen. Jeg får en god følelse indeni, fordi jeg ved, at IDUN er det bedste! 
Sådan har jeg det heldigvis med ALLE de produkter jeg sælger i min elskede shop. Ærlighed frem for alt. Ellers kan man ligeså godt lukke ned – med det samme.
Nå, men jeg ville bare lige fiffe om verdens bedste mineralpudder – Fra IDUN Minerals. 
 
– Mette Milan 

xfou-1.jpg.pagespeed.ic_.Evo7c4vqIh-1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *