Alle indlæg og emner. · Hårpleje. · Tips og tricks

Slasket hår?

Hvis der er en ting, der er sikkert i disse måneder, hvor der er koldt udenfor og varmt indenfor, så er det slasket hår. I hvert fald for mit vedkommende.
Shit, det er trist for tiden. 
Men heldigvis findes der fif og råd til at få skubbet lidt mere volumen ind i garnet.

1) Tørshampo – Af boosterslagsen. Jeg kender to, som jeg er glad for, når håret trænger til at ligne en elegant høstak – Batiste XXL og Gun-britts volume booster – Begge tørshampooer – Begge med ‘fylde-funktion’. 

2) Skum – Selv er jeg stødt på én eneste, der kan finde ud af at give håret den “grove” struktur, jeg kan lide. Eraybas ‘Extreme mousse S25’ – Den kan købes til sølle 149,- for 300 ml lige her. Den er drøj i brug. Virkelig. Jeg masserer det i bunden efter bad (i vådt hår) og det virker bare!

3) Målrettede hårprodukter – Lige nu er jeg ved at teste “Biotion & collagen” fra OGX.  Jeg tester både shampooen og conditioner. De er begge med til at give håret en fyldigere struktur, der både ses og mærkes. OGX-produkterne kan købes i blandt andet Bilka og føtex. 

4) Fordel din balsam/conditioner i spidserne! Jeg putter det aldrig i bunden. For så er det sikkert : håret ligner en flad pandekage!
Så kram det godt ind i spidserne i håndklædetørt hår, lad det virker 3-5 minutter og skyl. 

– Mette Milan 

k2-_32e3c1c4-2ef1-4973-a53b-ed3ce3a6cedf.v3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *