Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tips og tricks

Brug det overskydende….

Om aftenen, når du står og smører serum og creme i ansigtet, hvad gør du så efterfølgende?…..

Jeg smører resterne på overfladen af hænderne, pakker dem ind i mine Ecotools-handsker, og vågner op med bløde, jævne hænder næste dag. 
Udnyt det overskydende – af alle produkter.

Bruger jeg olie i ansigtet, eller på kroppen, så putter jeg resterne i spidserne af håret. Og sørger for lidt ekstra til albuerne, som kan blive herre-tørre her i den kolde tid. Futterne får også en tur i ny og næ. 

Man kan udnytte alle rester optimalt, hvis man tænker over det.
Jeg kan også få en balsam/hårkur til at holde i et år.
Jeg putter det nemlig blot i spidserne. Næsten aldrig i bunden. 

Derfor elsker jeg også produkter, der kan bruges til flere ting ad gangen – F.eks Embryolisse Lait-creme concentre, som fungerer som dagcreme, natcreme (den fugter – Ikke andet) make-up fjerner, rens, fugtmaske, på kroppen efter barbering osv osv.
Simpelthen skide smart – Hvis du spørger mig. 

– Mette Milan 

46c22fba65de492b_Screen_shot_2010-04-06_at_10.50.51_PM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *