Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Sneglecreme på tube…

Indsæt selv snegle-smiley 🙂
For en uges tid siden fik jeg en fin lille pakke i postkassen fra Iben-Erica, som I måske kender fra instagram – Hvis ikke, så tøf’ lige forbi hendes skønne profil @ibenerica. Hun er også en vanvittig dygtig kostvejleder BTW, hvis man lige skal have et kærligt skub. 

I den pakke lå der en ‘sneglecreme’ fra det koreanske mærke : Mizon. 
En sneglecreme ja. Med 74% sneglesekret.
Mucinen i sneglens slim, skulle være gavnlig i forhold til at reparere huden, samt give en mere jævn/klar hud. 
Cremen/gelen hedder : Real snail recovery gel cream og indeholder også andet end “snegl” 🙂
Hyaluronsyrer, som er en fantastisk fugtmagnet, og holder på fugten, så huden føles smidig og glat i mange timer, grøn-te ekstrakt, der beskytter huden mod udefrakommende faktorer, adenosin, som arbejder med fine linjer og rynker. 

Den har jeg så prøvet her den sidste uges tid. Første gang var med tøven. Konsistensen minder seriøst om snegleslim, men dufter heldigvis dejligt mildt.
Men gel cremen fugter rigtig godt, må jeg sige. Min hud er blød, glat og jævn, når den er smurt på. Ganske god gel-creme. 
Jeg er dog mere til min Codage no 1, som er psyko, når vi snakker hyaluron og fugt, men det er nok også fordi, der ikke er snegl i, at jeg finder den mere tiltalende 🙂

Jeg har set Real Snail recovery gel cream et sted i dk til 135,- lige her, ellers er den at finde via ebay. 

– Mette Milan 

s-l300

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.