Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests. · Uren hud.

Fab ansigtsbehandling hos The Fab Lab.

image
 
I tirsdags tog jeg lyntoget til København. Jeg er ret vild med byen og de tusinde fristelser den har at byde på.
Jeg var i Magasin i 5 minutter, seriøst, og strøg ud derfra med en lille pose i hånden med en værdi på 705,- (!!) Først havde jeg været i Sephora, og spurgt :”Hej. Hvor kan jeg finde Urban Decay herinde?” Ekspedienten kiggede medfølende på mig med hovedet på skrå, og svarede :”Vi forhandler desværre ikke Urban Decay herinde. Så må du i Magasin.” For helvede… “Undskyld, jeg er fra Jylland.” svarede jeg rød i kinderne, og listede flovt ud derfra igen. 
 
Anyways – Jeg var til body SDS massage hos Kim Mai-bom hos Dollface på strøget (vildeste oplevelse nogensinde, som får et helt indlæg for sig selv snart) 
Derefter tog jeg en lunken, vaniljestinkende taxi til Frederiksberg (behøver jeg at fortælle om de forskellige stadier af kvalme jeg fik af køresyge undervejs) hvor jeg skulle ind og møde Sia Lewinsky fra The Fab Lab. Hendes Fab Lab. 
Sia er kosmetolog, og har åbnet sin egen lille, fantastiske oase på Peter bangs vej 75 midt på skønne Frederiksberg. 
Her bliver man først og fremmest mødt med et hjertevarmt og imødekommende smil. Man bliver budt på lidt at drikke, før det bliver ens tur til ansigtsbehandling eller hvad man nu end har bestilt tid til. 
Her sidder man så nogle minutter og nyder de “rå”, meget inspirerende omgivelser i ventehjørnet, mens Sia gør lokalet klar til en. 
Man bliver herefter vist ind i “oasen” – Dér hvor hudmagien for alvor sker. Man bliver mødt af skønne beroligende dufte, afslappende musik og – HOLD fast – opvarmet briks med tæpper og dyne. Jeg siger jer, at det skabte glæde i min forfrosne krop. Det var virkelig ubeskriveligt vidunderligt at lægge sig til rette der, bare lukke øjnene og nyde varmen og behandlingen
Først undersøger Sia huden (laver en hudanalyse) med en smart lampe, for at se, hvad huden egentligt har brug for. Min hud var en smule tør, og den kunne godt trænge til en  dybderensende maske/peel, der renser lidt ud. 
Sia brugte produkter fra ‘Aromatherapy Associates‘ – Et eksklusivt og effektivt engelsk mærke, bestående af æteriske olier. Jeg er fan af æteriske olier!
Først startede Sia med at afrense mit ansigt – det blev gjort mildt og rart med en lækker olierens. Derefter påbegyndte hun selve processen : en dybdegående maske, som rensede ud i porerne. Det kunne mærkes ved næsefløjen og på hagen – Der, hvor mine porer er størst. Så fik hun trykket alle de uvelkomne banditter ud, som man ikke umiddelbart selv kan se i spejlet derhjemme – Til nogen af dem brugte hun en mikroskopisk nål, til andre var det ikke nødvendigt. 
Derefter vekslede processen imellem serummer, olier, facemists, dejlig afslappende massage i ansigtet, nakken, skuldre og hænderne, skønne, varmedampende håndklæder over ansigtet… Mhh.. Helt fantastisk, siger jeg jer. 
‘Min hud har aldrig været så blød og glødende, som efter “Fab Facial Regular“, som min ansigtsbehandling hed. Behandlingen tager ca. 60 minutter og koster 599,-.
I kan læse meget mere om de forskellige behandlinger og priser lige her
 
Det smertefulde har jeg gemt til sidst 🙂 Jeg fik nemlig også vokset overlæbe og næsen. Af egen fri vilje. Hvilket jeg fortrød flere gange undervejs (Glimt i øjet)
Det er aldrig smertefrit at få fjernet kropsbehåring, men Sia formår alligevel, at gøre det så nænsomt, som overhovedet muligt. Og hvor er det befriende at komme af med de grimme hår i næsen. Det er jo noget af det mest ucharmerende – Hvorfor findes det overhovedet?
Undervejs fik vi et par grin af mine grimasser. Jeg er en mega pivskid, hvad smerte angår. Voksen var lun, da det kom på og hives af efter et par sekunder. Voksen består af kokosolie, der plejer huden og naturlige mineraler, der beroliger huden samtidigt. Voksbehandlinger af denne størrelse koster fra 149,- og op. 
Hver en krone værd! 
Boede jeg i København, er ét helt sikkert: jeg ville blive stamkunde hos The.Fab.Lab
Stedet kan anbefales vidt og bredt til alle. 
 
– Mette Milan 
image5   
12166078_10154567427267908_721071798_n

12721785_10154567427227908_542191100_n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *