Alle indlæg og emner. · Make-up. · Tests.

Idun Minerals nye flydende eyeliner : KOL.

Nogle på instagram har kommenteret navnevalget på eyelineren : KOL. Selvfølgelig ikke det fedeste ord på dansk, men på svensk betyder det altså “kul”. Sort som kul. Og eftersom IDUN Minerals er svensk, er det jo et meget passende navn til denne kulsorte eyeliner, som den er. Kulsort!
Eyelineren er fri for parfume, silikone, chrome og nanopartikler. Den irriterer ikke eller mærkes, overhovedet. IDUN kan bare det der med at skabe produkter til øjnene, som ikke irriterer, når man har sarte øjne – Som jeg af og til har. 

Udover det, så er den vandafvisende…. Og tro mig. Det har jeg testet på FLERE gange.
Jeg siger jer, at denne bandit er vandfast. Den ryger ingen vegne. Det eneste, der kan fjerne den eyeliner, er en vatpind med make-up fjerner/micellar water på. Intet andet.
Hverken vand, rens osv. 
Jeg fik et chok den første gang jeg skulle have den af. 
Jeg gik i bad, og rensede hud og øjne derude, som jeg plejer at gøre. Jeg kommer ud af badet, tørrer mig i øjnene med en håndklæde, kigger mig selv i spejlet og dér… Lige der, hvor eyelineren var til at starte med, sidder den fandme stadig. Fuldstændig upåvirket af vand, rens og håndklæde. 
Det er fuldstændig vildt og over alt forventning. Jeg har aldrig prøvet en eyeliner SÅ holdbar og effektiv. Hvis du følger mig på snapchat, har du set resultatet 🙂
Så er du eyeliner-freak, ferm til det og bare elsker at have eyeliner på, som jeg gør i perioder, så er der ingen tvivl: KØB DEN!

Er du derimod ny i branchen – Ikke vant til at smøre eyeliner på, så er denne ikke den første eyeliner jeg vil købe, alene af en, lidt irriterende, grund : Penslen er herre svær at arbejde med! 
Efter et par gange, går det fint for mig nu. Jeg har overvejet at klippe lidt af penslen af. Den er simpelthen for lang, og gør hele processen ustyrlig, hvis ikke man er lidt vant til eyeliner + har en rolig hånd. 

Eyelineren kan købes her til 159,- 

– Mette Milan 
269230-113caadc9eb04cd9bf5cac6539955d9412746022_10154567659992908_426826997_n

 

 

 
 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *