Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Ziaja sensitive dag – og natcreme.

Jeg er ret begejstret for det polske mærke Ziaja – Ingredienserne og prisen er, uden sammenligning, i en klasse for sig – Jeg er ikke stødt på samme gode sammensætning endnu – altså pris + ingredienser. Vi snakker priser fra 25,- for aktive ingredienser som : vitaminer, hyaluron, olier, UVA og UVB beskyttelse, og meget mere.

Jeg har de sidste par uger testet to cremer fra Ziaja og deres SENSITIVE serie, som er uden parabener og parfumer:

  1. Sensitive firming nightcream, 30 ml (38,-)
  2. Sensitive soothing daycream, 30 ml (med SPF 20) (38,-) 

Sensitive Firming Nightcream dæmper rødme og irritationer i huden. Derudover bekæmper den alderstegn. Cremen er uden tvivl lækker på huden. Meget neutral. Jeg oplever, at den fugter godt, uden at klistre og fedte. Jeg har ikke kunnet se nogen synlig forskel på fine linjer eller rødme – nok fordi jeg ikke har voldsomt meget af nogen af de to. Nu kan jeg jo godt lide lidt duft i mine cremer, så det savner jeg lidt. Men er man allergisk eller har sensitiv hud, er denne PERFEKT!

Sensitive soothing daycream har samme beroligende egenskaber, som natcremen, pånær det opstrammende faktum. Denne indeholder så istedet solfaktor 20. Jeg har erstattet min elskede Embryolisse lait creme concentre med denne de sidste par uger, for at teste denne i dybden. Den er meget fugtgivende og lækker på huden. Uden tvivl. Det er ikke Embryolisse – Embryolisse kan liiiige noget mere under make-uppen end denne, men det er et skønt alternativ her til sommer i og med, at der er SPF 20 i. Min mand er begyndt at bruge begge slags fra Ziaja også, og klager ikke over, at den fedter eller “lugter” – så er de altså godkendt, når han ikke siger noget 🙂 med andre ord, er de super mandevenlige også.

Sensitive serien forhandles her til priser fra 38,- ✨??

– Mette Milan

– sponsoreret –

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *