Make-up.

Forskellen på IDUN Minerals mascaraer.

En sød læser har spurgt ind til, hvad forskellen på mascaraerne fra IDUN Minerals egentligt er.
Det vil jeg da lige redegøre for jer 🙂

EIR og EIR waterproof har de har samme egenskaber. EIR er en build-up mascara (den kan ‘bygges op’ på vipperne i flere lag, som navnet siger) Den giver rigtig meget, og knaldsort, volumen/fylde, men jeg oplever også længde med den på. Waterproof er den vandfaste variant, der kun kan fjernes ved hjælp af varmt vand. Det er guld værd for mange med sarte øjne, at de er fri for at gnide sig i øjet med en make-up fjerner. Børstehovedet er ikke af gummi.

GULL er min favorit – Den minder ufattelig meget om “Dior blackout” – Bare bedre 🙂 Den giver meget flot volume til vipperne, er nem og lækker at arbejde med, og den holder rigtig godt dagen igennem. Den er ikke vandfast, så naturligvis kan man ikke stå i regnen med den på eller voldgræde til ‘P.S I love you‘ (den eneste film jeg ALTID konsekvent tuder til) – Så smitter den af. Dennes emballage er bare til UG. Tung og lækker. Elsker den. Børstehovedet er ikke gummibørste.

SILFR er ‘længdespringeren’ – Den har et fint, tyndt børstehoved med gummibørster, og får fat i alle vipperne og deres længde. Den giver ikke volumen. SILFR har, som den eneste af IDUNs mascaraer, et peptid i sig, der stimulerer væksten af vipperne samtidigt og gør dem stærkere. Den er meget let at påføre og arbejde med. Den fåes også, som den eneste, i sort eller brun.

VATN, som er vandfast, har meget samme effekt, som SILFR (Bare uden peptidet) Den bliver, hvor den skal HELE dagen og også til næste dag. Den kan kun fjernes med varmt vand. Så i badet kan man ligesom “hive” / nuldre den af vipperne. Den er meget populær hos de udendørs typer, i og med, at den ikke rykker sig fra vipperne uanset vejret.

Fælles for alle mascaraerne er, at de er uden parabener, nanopartikler, parfume og bismuth oxychloride. Derudover er de alle udviklet med hensyn til følsomme øjne og kontaktlinsebrugere. Jeg har aldrig problemer med disse mascaraer, og mine øjne har tendens til at være super sarte. Så jeg er ovenud tilfreds, og bruger ikke rigtig andet.

Jeg tester mascaraer fra andre mærker, men når det er gjort, vender jeg altid tilbage til IDUNs ‘GULL’.
I kan se udvalget af mascaraerne lige her. Priserne starter fra 179,- hvilket er meget fair for en mascara med den effekt og kvalitet, som IDUN Minerals tilbyder.

Hvilken mascara er din favorit i hele verden?

-Mette Milan

12325374_10154570470827908_89019614_n
EIR
12736219_10154570470772908_953331324_n
EIR waterproof
IDUN-Minerals-Mascara-Gull-5001
GULL
idun-minerals-mascara-silfr_215513
SILFR
IDUN-Minerals-Mascara-Vatn-5003
VATN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *