Hudplejeprodukter · Tips og tricks · Uren hud.

Hudorme på næsen.

Det er ikke kun unge mennesker, der har det problem – Alle aldre kan have store, tilstoppede porer på næsen, og de er ærligt talt pisse irriterende. Især når make-uppen kommer henover, og det ligner en omgang sesamfrø spredt ud under pudderet…

Her er hvad jeg gør et par gange i ugen for at minimere det problem:

  1. Jeg bruger nosestrips en gang i ugen – Dem jeg bruger er fra formula 10.0.6, og hedder “Down to the pore” – Jeg synes, at de er mega effektive – Purederm fra Matas er også gode – Dem brugte jeg før Formulas.
  2. Pressetur” et par gange i ugen – På med papir på pegefingrene, og så er det ellers bare i gang med at få presset de små sataner ud ved næsefløjen og der hvor nosestrippen ikke lige når helt ind. Jeg bliver altid chokeret (og fascineret) over, hvor meget der egentligt er at finde ved denne simple metode.
  3. Scrub og kemisk eksfoliering – Begge dele er med til at løsne hudormene, så de er lettere at fjerne og/eller opløse. Jeg bruger produkter med salicylsyrer til dette, eller en omgang med noget frugtsyre. Det går bare aldrig af mode for min hud! Man skal altid bruge syrer med varsomhed – Det er skrappe sager. Jeg er fan af OSKIA renaissance mask, som er en frugtsyremaske.
  4. Codages serum no 2 – Den oplever jeg, som en sindsyg synlig hjælp på alle urenheder. Også dem på næsen. Den kan bruges hver dag eller bare i perioder, hvor huden trænger til mere balance.
  5. Avene laver gode produkter målrettet uren hud – Blandt andet denne : https://www.apoteket-online.dk/avene/12021-avene-triacneal.html. Den er lige til at duppe på næsen.

Husk altid at få smurt creme og fugt på også – En tør næse, er ligeså slem som en uren næse, når vi snakker make-up mæssigt.

-Mette Milan

269230-b0d2143ca0bc4398b3398adbca1832eb 269230-72a40bc5880c47a082e2737cc7f83607avene-triacneal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *