Alle indlæg og emner. · Make-up. · Tests.

Gwen Stefani for Urban Decay.

Som I, der følger mig på instagram ved, så er det ikke make-uppen, der fylder mest på mine billeder. Måske lige bortset make-up fra IDUN Minerals, fordi det er en del af min naturlige daglige rutine, men ikke en masse andet. Skal jeg fortælle jer en hemmelighed? Jeg kan ikke finde ud af det. Make-up. Det bliver aldrig pænt, når jeg prøver at lægge en fancy contouring, skrap øjenskygge eller highlighter. Pudder, Blush og mascara – Det kan jeg – Ellers ikke. Så jeg investerer sjældent i en masse make-up, og higer egentligt heller ikke efter det nyeste nye make-up. Det har ikke min uforbeholdne opmærksomhed….

Men da jeg fik stukket den nye Urban Decay palette i hånden, lavet i samarbejde med Gwen Stefani, den cooleste personlighed, fik jeg alligevel lidt blod på tanden, og endte faktisk også med at investere i Urban Decays blush palette (også lavet i samarbejde med Gwen) i Magasin. Det er limited edition paletter, som udgår på et eller andet tidspunkt.

I begge paletter finder du både neutrale nuancer, men også pang-farver. Jeg er meget, meget glad for begge dele, og bruger det faktisk næsten dagligt, da der er nuancer til ethvert humør og begivenhed. Paletterne er utrolig stilede, kvalitetsbevidste og lækre, både indeni og udenpå.

12064320_10154622091357908_1899986511_n

Det er kvalitet – Tunge paletter. Indeni er der spejle, og et lille, cute citat fra en af ‘No doubts’ sange i det ene hjørne :”Magic is in the make-up“, hvilken i og for sig, er meget sandt. Gwen skulle efter sigende have haft fingrene helt nede i disse paletter selv – Hun har virkelig været inde over – Hun har valgt 12 nye nuancer (3 af dem findes i en anden UD kollektion) og designet palettens case.

Øjenskyggerne er meget pigmenterede og flotte. Men uanset, hvilken øjenskygge jeg bruger, bruger jeg altid Urban Decays eyehadow primer potion på øjenlåget. Øjenskyggen holder derved hele dagen, og øjenskyggerne bliver endnu mere pigmenterede af underlaget. Derudover smutter de ingen steder i regnvejr eller på en svedig sommerdag.

12421832_10154622096427908_1513988736_n

Øjenskyggepaletten gav jeg 395,- for i Magasin, MEN den er åbenbart allerede udsolgt der. Dog har jeg spottet den lige her, som det eneste sted på nettet.

Blushpaletten gav jeg 350,- for – Den er også udsolgt hos Magasin, men kan findes her. Blushpaletten er et mix af almindelig blush, highlighters og definitions-nuancer. Gwen holder af at markere ansigtet. Jeg er især vild med nuancen: “easy”, som også indeholder lidt golden-shine. Super smuk.

12834645_10154622091377908_1068842830_n

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *