Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Rens. · Tips og tricks

Hvor lang tid bruger du på dig selv?

….. Det spørgsmål har jeg fået en del gange.

Mange tror ikke helt på, at det kun tager mig 4-5 minutter at rense, smøre serum på og afslutte med creme to gange dagligt. Men det gør det altså. At jeg så godt kan lide at bruge længere tid i weekenderne og nogle aftener, hvor tiden er til det, på masker, nosestrips, osv er en anden sag. Det er ren og skær lyst, nysgerrighed og afstresning for mig. Det er lidt min hobby, kan man sige. Min store passion.

Men at rense en hud i dybden om aftenen, som i min verden er ALFA-OMEGA for hudens tilstand, tager ikke længere tid end at handle i Fakta. 5 minutter. Og det er alle de 5 minutter værd. Jeg kan se det med det samme, hvis jeg skipper min rens i dybden om aftenen. Så det gør jeg ALDRIG. Altså skipper den. Så kommer Børge bumsen på besøg, og det er 100% sikkert. Jeg smører altid et par serummer, eller en olie på også, som passer min hudtype, og afslutter med en creme. Om morgenen tager det naturligvis lidt længere tid, fordi der også skal make-up på, og her er jeg sgu ikke så ferm, som de fleste. Ellers er det samme princip.

Mange siger, at de ikke har tiden til at pleje og rense deres hud… SAY WHAT?! Om man så er mor til trillinger, er der sgu 5 minutter i hver ende om dagen til at pleje kroppens største organ, nemlig huden. Det handler om prioriteringer. “Jamen, Mette – Det ved du ikke noget om. Du er ikke mor. Du ved ikke, hvor lang tid det bla bla bla…” Tro mig. ALLE kan passe deres hud 2 x 5 minutter om dagen – Med eller uden daglige gøremål. No excuses, ladys (og mænd) En renseserviet er ikke nok – En renseserviet hører ikke hjemme i dit ansigt dagligt. En renseserviet er en nødløsning til Skanderborg festivalen. Bum.

Så det simple svar er : 5 minutter to gange dagligt 🙂

Hvor meget tid bruger du på dig selv om dagen?

-Mette Milan

491020_large
Absolute dream clean – En fremragende rens til den lidt urene hudtype. 99,- hos get the GLOW.
18189-300
Embryolisse lait creme moussant – En sæbefri rens til ansigtet og resten af kroppen. 199,- hos get the GLOW.
ProductPage_350x262
Matas rensmousse – Let at rense med i badet. Kan købes i Matas til 59,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *