Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

Essence lotion fra The Body Shop.

Den er egentligt egnet til ansigtet efter rens/toning og før serum/creme. Men jeg har været en bandit og brugt den på mine tørre ben også, før selve cremen blev smurt på, og det med vanvittig god effekt.

I kender det sikkert godt. Man tager sine leggings af, efter en hård dag på job, og så bliver man nærmest indhyllet i en sky af tør hud fra benene af – Lækkert billede man får i hovedet nu, ikke? Men denne essence lotion fra The Body Shop er med til at give endnu mere fugt, før man kommer det næste trin på, og effekten holder dermed længere end en almindelig creme. Jeg er i hvert fald sluppet af med tørre ben og støvsky 🙂

Konsistensen er sådan gele-vand agtig, men let at arbejde med på huden og er drøj i brug. Duften er meget mild og lækker. Essence lotion ideholder tre stamceller fra tre modstandsdygtige planter.  ‘Edelweiss’, som blandt andet er kendt for sine beskyttende, helende egenskaber. Edelweiss dyrkes på toppen af bjerge og har en unik evne til at vokse i kulden. Derfor er den også super effektiv til hud, der driller pga. klimaet/kulde.
Derudover indeholder produktet ‘Strandmandstro’, kendt for sine opstrammende egenskaber, og sidst, men ikke mindst, indeholder den grønne flaske ‘Strandfennikel’ kendt for sine hudfornyende egenskaber.

Jeg har brugt den mere på kroppen end i ansigtet, fordi jeg har haft mere brug for den på ben, lår og arme.

160 ml koster 185,- og kan købes her. 

-Mette Milan

46912m_z

Sponsoreret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *