Alle indlæg og emner.

Vinderen af min giveaway….

Så gavmildt sponsoreret af :

  1. Livink (smuk lyserød moodcup)
  2. Ziaja/Amazepress (dag og natcreme)
  3. get the GLOW (Lermaske)
  4. IDUN Minerals (Den nye EIR mascara)
  5. Wegabeauty (Codage no 3 a serum)  

Lækkerier uden lige! Koppen kan bruges til det hele – Til at drikke kaffe af, til at plante en lille blomst i, til at have sin mascara og make-up børster i – Kun fantastasien sætter grænser. Serummen (Codage no 3) er min favorit. Den giver masser af fugt, glød og pleje, trænger hurtigt ind og dufter skønt! Mascaraen er for vild (You’ll se) Lermasken renser godt ud i huden. Og dagcremen og natcremen giver masser af fugt til huden, er uden parfume, parabener og alkohol.

Alt i alt 6 vidunderlige sager!!! Og én vinder er trukket.

Er I spændte??

Uhh… Trommehvirvel… Dam Dam Dam Dam Dam..

‘Rikke Marie’ – Du er den heldige! Send mig en mail : mettemilanhjortlund@gmail.com


Tak til alle jer skønne mennesker, der deltog og som følger mig her på min nye blog og på instagram! Det varmer og gør mig ufattelig glad. Tak ??

Hvad synes I om den? Bloggen?

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.