Alle indlæg og emner. · Tests.

Colgate MAX white.

Er der egentligt sket noget med tænderne i forhold til Colgate?” Spurgte en skøn kvinde via snappen.
Næh.” Skrev jeg. For jeg synes ikke, at der var sket det vilde. Først da jeg sammenlignede billedet af mine tænder, før jeg gik i gang, med efterbilledet, kunne jeg se forskellen.
Jeg troede ikke, at Colgate ville kunne gøre en synlig forskel, faktisk. Produktet sælges i dagligvarebutikkerne og matas, så mængden af blegemiddel er nøje afvejet, og jeg havde en forestilling om, at den lille mængde ikke ville kunne give en masse.
Men der er altså sket noget på 5 dage, hvor jeg har børstet med tandpastaen + brugt whitening pennen morgen og aften.
Tandbørsten og whiteningpennen er i en smart symbiose med hinanden – de er nemlig “sat sammen” – hiv bunden ud af tandbørsten og vupti – du står med pennen i hånden. Der er en lille gummibørste i enden, som du skal børste tænderne med, samtidig med at du lige drejer på den en omgang, så produktet kommer ud. Det er sådan noget hvidt, grynet stads, der kommer ud, men det forsvinder hurtigt og smager ikke grimt på nogen som helst måde. Det skal bare blive på tænderne – Ikke børstes af. Så det er egentligt meget enkelt :

  • Børst tænderne med Colgate max White tandpasta.
  • Påfør whitening produktet.
  • Gå i seng eller på job 🙂

image

Ingredienserne i tandpastaen er : Glycerin, Calcium Pyrophosphate, Propylene Glycol, PEG/PPG 116-66 Copolymer, PEG-12, PVP, Tetrasodium Pyrophosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Silica, Aroma, Sodium Monofluorophosphate, Sodium Saccharin, Phosphoric Acid, Hydrogen Peroxide, BHT, Limonene, Contains: Sodium Monofluorophosphate 1.1% w/w (1450ppm F¯).
Og i pennen :
Dimethicone, Petrolatum, PVP, Trimethylsiloxysilicate / Dimethiconol Crosspolymer, Silica, Aroma, Sodium Saccharin, Cetylpyridinium Chloride, Hydrogen Peroxide

Prisen for tandbørste + whiteningpennen er : 79.95,- i Matas.

Prisen for tandpastaen er : 39.95,-. også i Matas.

-Mette Milan

image
Kan I se forskel? Eller er det bare mig? 🙂

– Sponsoreret –

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *