Hudplejeprodukter · Rens.

Ziaja SENSITIVE Micellar Water.

Jeg bruger meget micellar water, selvom jeg bestemt ikke ser væsken, som værende en dybdegørende rens. (Læs her) Jeg bruger væsken hver morgen til den lette overflade”rens”. Jeg væder en vatrondel med den, og kører henover ansigtet, for at fjerne skidt og snavs fra nattens strabadser på hovedpuden, og for at fugte huden til næste step : serum, creme og make-up. Det gør nemlig en forskel på min hud og mine produkter, at forfugte. 

Jeg har prøvet mange micellar waters efterhånden. Dyre og billige. Min absolutte favorit er Embryolisse Lotion Micellar. Den er nemlig vanvittig effektiv i kampen mod at fjerne make-uppen fra sarte øjenomgivelser. Men på andenpladsen kommer denne sgu : Ziajas SENSITIVE micellar water. Den er også ganske god til at fjerne make-uppen, men bedst af alt, så er den mild, fugtende og fedter ikke på huden. Den er parfumefri/dermed duftfri, parabenefri og fri for alkohol. Den har jeg faktisk brugt langt de fleste morgener, de sidste uger. Den står faktisk fast ved min vask, og står noget dér, altid indenfor rækkevidde, så er det fordi det er godt

Ziajas sensitive serie kan købes på deres shop herPrisen er 38,- for 200 ml micellar water. Det kan alle vidst være med til. Produktet indeholder aktive ingredienser, som majsolie, triglycerider, hyaluronsyre og canolaolie, som alle er  ECO-certificerede. Jeg kan anbefale jer, at kigge på dagcremen og natcremen også, hvis du vil have basis-hudpleje, der fugter godt og til en god pris. I kan læse min anmeldelse dem begge fra sensitiveserien, lige her

-Mette Milan

image

image

Sponsoreret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *