Rens. · Tests.

Matas ‘de stribede’ – Skintonic og rensemousse med kreatin.

Kreatin… Hvad er det? Det er en aminosyre-afledning, der findes naturligt i huden. Kreatin er med til at forbedre cellernes energisystem, og kreatin i huden falder med alderen. Det gør, at vores hud mister sin elasticitet, og bliver mere ‘slap’. Det gider vi jo ikke rigtigt – Slap hud. Men heldigvis kan man få produkter med kreatin i, som hjælper vores hud med at regenerere og ‘træne’ huden op.

Jeg har testet to produkter fra Matas kreatin-serie til normal/kombineret hud.

  • Skintonic – Jeg bruger altid en tonic, micellar eller ansigtsrens morgen, for at fjerne nattens lette skidt og snavs.
  • Rensemousse – Jeg er storforbruger af rens hver aften – Gerne en, der kan bruges inde i badet.

Skintonicen var jeg faktisk en smule betænkelig ved først – Den indeholder nemlig en smule alkohol, og jeg er bare ikke glad for den slags på min hud. Det har en tendens til at udtørre, og få min hud til at virke mere stram. Men jeg har været utrolig glad for denne – Og jeg er 100% sikker på, at den har dæmpet to udbrud, som har været ømme og på vej. De er nemlig væk nu. Jeg har brugt denne hver morgen, og en gang imellem om aftenen efter rens, da jeg godt kan lide fornemmelsen af den på min hud. Her til sommer, bliver den et kæmpe hit for alle os med fedtet t-zone, for den fjerner netop dette fedtlag, uden helt at udtørre. Produktet indeholder også glycerin, som er en god modpart til alkohol, da glycerin går ind og fugter. Matas har lavet en rigtig god balance i dette produkt. Alkohol er ikke decideret dårlig, og slet ikke til den kombinerede hudtype – Men tør og sart hud, bør holde sig fra produkter med alkohol.

Rensemoussen dufter først og fremmest vidunderlig! Fuldstændig, som jeg kan lide det. Mild og ren! Rensen indeholder gode ingredienser som : provitamin B5, vitamin A og E. Den renser godt, uden at irritere og udtørre. Jeg bruger den over øjnene også, og har ikke mærket svie eller andet (Klemmer dog altid øjnene godt sammen) Den er let at dosere via pumpen, og moussen er også let og skøn at arbejde med på huden.

Der står flere og flere af Matas ‘de stribede’ hos mig efterhånden – Ikke cremer (der er jeg alt for kræsen og ved, hvad jeg vil have) – Men rens, skintonic, bodylotions, scrubs. Og de gør det altså super godt. De er ikke længere “kedelige” i mine øjne. Det må jeg indrømme, at de var før. Men det var før. Nu vil jeg altså ikke tøve med at gå i Matas, og købe rens eller bodylotion.

Skintonicen koster 59,95,- og det samme gør rensemoussen. Lige nu kører Matas tilbud, hvor man kan købe tre, og betale for to.

-Mette Milan

iMageWithFallbackAndMagik1HQAD5UGProductPage_350x262

-Sponsoreret –

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *