Alle indlæg og emner. · Make-up. · Tests.

Jeg er fuldstændig forelsket…

I hele tre ting! (Fire, hvis vi tæller min skønne mand med?)

Det er i tre produkter fra samme mærke. Fra et mærke jeg har hørt om i mange sammenhænge blandt make-up artister, skuespillere og skønhedseksperter, men aldrig har prøvet selv. ‘Rodial’ hedder mærket, der har “blown-me-away!“.

  1. Rodial “Dragon’s blood sculpting gel” – Fantastisk gel-agtig creme, der ændrer hele hudens tone (!!!!) på få sekunder. Man kan decideret stå og kigge sig selv i spejlet, og se, hvordan rødme og tristhed stille og rolig reduceres! Den efterlader huden silke-silke-silkeblød, og så dufter den af noget eksotisk man kan spise! Selv min mand hapser af den, så jeg overvejer lidt at gemme den væk (det er MIN!) Den er kollagenstyrkende, så den ligesom er med til at “fylde” huden ud og dermed minimerer fine linjer og rynker. “Drage blod” er også kendt, som saften fra ‘Croton Lecheri’ træet. Saften, der beskytter huden mod ydre påvirkninger, samt mindsker rødme og inflammation. Det kan jeg sige tjek ✔️ til. DEN.ER.VILD. Og så elsker jeg iøvrigt emballagen – Du skal blot trykke toppen ned, klik, og den perfekte dosering af creme kommer op, uden at du behøver at stikke bakterie-snitterne i bøtten. Den skyder ikke meget ud, men nok til ansigt + hals = drøj i brug! Den kan købes i matas her til 765,- for 50 ml. 
  2. Rodial ‘Airbrush concealer‘ – Jesus Christ! Her er der tale om en concealer, der dækker fuldstændig fantastisk flot på huden. Både urenheder, såvel, som under øjnene. Konsistensen er lækker at arbejde med på huden. Jeg dupper den på med fingerspidserne og dermed varmes produktet lidt op, imens man arbejder den ind i huden, men det gør altså tricket ?? Emballagen oser af stil og kvalitet, og størrelsen er perfekt til at have med i tasken på farten. Ja, eller til at have stående fremme på badeværelset. Min nuance hedder “Aspen” og er den lyseste. 
  3. Rodial ‘Glamobrow‘ – Fuldstændig fucking fantastisk øjenbrynpen! Mega, mega let at arbejde med på brynene – Jeg holder mig normalt FRA de “faste” øjenbrynsblyanter, og bruger enten rigtig farve eller mascaravarianter. Jeg synes nemlig,  at øjenbrynsblyanter gør hele skovsneglen for markant og unaturlig. Men dælme ikke denne! Man kan tegne bitte-små naturlige brynhår blandt ens egne og dermed give mere fylde. I enden er der en lille børste, så man ligesom kan få en flot finish på brynene. Genial! Den holder – også selvom man kommer til at gnide sig lidt i brynene. 

Tre lækre, lækre produkter, som absolut ikke er de sidste jeg vil teste fra Rodial.

-Mette Milan 

 

Et bryn med Rodial og et uden. Kan du se forskellen?

 

 
– Sponsorerede produkter sendt til test –

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *