Alle indlæg og emner. · Alt andet end beauty.

“Jeg er ikke, som de andre. Jeg er no’et for mig selv…”

Seriøst… Det er jeg. Noget for mig selv. Måske endda en smule speciel. I dont know…

Jeg tænker, at et fint ord for det er ‘introvert‘ – Jeg.er.en.introvert.blogger.skribent. Bum. Og værst af alt, så passer det mig NOGET så godt.

Jeg bliver ofte inviteret til skønne arrangementer  – Jeg takker mest pænt nej tak.  Grunden til det er, at jeg ikke bor “in the hood“, som oftest er KBH, og i og med, at jeg arbejder her i Sønderjylland, som lærer, kan jeg ikke bare lige tage fri en højhellig hverdag, som jeg lyster. Jeg skal jo også hjem fra mit ene arbejde, direkte videre til mit andet arbejde : get the GLOW og sende pakker af sted, bestille varer, besvare mails m.m. Og så kommer det andet: jeg har ikke lyst til at tage af sted. Min passion for at teste  produkter på egen hud, læse om det og skrive om det, behøver absolut ikke kombineres med blogger-træf og arrangementer. Jeg har det fint. Her. Hvor jeg kan være mig. Den selvstændige mig. Til gengæld stornyder jeg at besøge KBH eller andre storbyer “uden for sæsonen” og besøge diverse dejlige, gæstfrie, glade mennesker, kompetente, dygtige PR-bureauer, og behandlere, som jeg kan blive inspireret af og hos. Helt alene. Uden 140 andre bloggere. Det er nemlig bare ikke mig. At gøre det alene, er mig.

Så når I ikke ser mig mænge sig i ‘blogger-mængden’, er det et helt bevidst valg fra min side. Jeg mener ikke, at jeg behøver gøre mig ‘synlig’ på den måde. Jeg har ikke brug for det. Jeg gider ikke.

Jeg er her, jeg er på instagram, facebook, mailen og på snappen. Og jeg er mig. Det får jeg mest energi ud af. Jeg deler, inspirerer, diskuterer, tester og nyder, at I følger med. Tak til jer ?? og rigtig god påske!

-Mette Milan

 

“Kan selv – Vil selv”

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *