Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter

Juhldal faceserum no 3 + facecream no 3.

Det er faktisk ved at være nogle uger siden, jeg afsluttede mit testforløb med disse to produkter fra Juhldal :

 

  • Faceserum no 3 er en beroligende serum, der giver masser af fugt til huden. Serummen indeholder aloe vera, morgenfrue og figenkaktus – et naturligt og effektivt mix, der er med til at dæmpe irritationer i huden, som kløe, og som er med til at dæmpe stresset hud.
  • Facecream no 3 er en fugtgivende creme, som både plejer og strammer op. Produktet indeholder mange antioxidanter – her i blandt aloe vera, gulerodsoilie, og e-vitamin. Derudover er der også squalane i produktet, udvundet af oliven, der er med til at give den ekstra gas med fugten. Den kan bruges både som dagcreme og natcreme.

Begge produkter har givet godt ned fugt og været utrolig behagelige på huden! Super fint underlag under make-uppen også. Disse to er en rigtig god kombi sammen til huden, der har brug for fugt, fugt, fugt.

Jeg havde det liiiiidt svært med duften fra serummen i starten. Den er meget krydret. Lakridsagtig. Men den er også lavet af en masse naturlige lækre ingredienser – det er ikke altid let at skjule den oprindelige duft. Duften vænner man sig til efter nogle dage ? Heldigvis…

Prisen for 30 ml creme er 149,-

Prisen for 20 ml serum er 189,-

Det er  gode priser for produkter med så mange aktive og naturlige ingredienser i. Der findes fem forskellige serummer og cremer i serien. No 1 (vitamic) No 2 (antiageing) No 3 (denne – moisturizing) No 4 (antipollution) og No 5 (sensitive skin) I kan læse meget mere om de forskellige produkter lige her.

-Mette Milan

 

Juhldal – Danskproducerede produkter.

 

-Sponsoreret-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *