Alle indlæg og emner. · Rens. · Tests. · Uren hud.

Magnitone – ‘Vibra-Sonic Daily Cleansing Brush’.

I mange uger efterhånden, har jeg testet en nyhed, der er kommet til Danmark. En dybderensende ansigtsbørste fra det engelske mærke ‘Magnitone‘, som Wegabeauty har fået hjem i deres hænder. Og de sendte mig så én til test. En fin lyseblå/tyrkis fætter i den blødeste form. Den ligger bare utrolig godt i hånden, uden at være klumpet eller tung. Det har altid været min fordom ved disse maskiner faktisk. At de var klodsede og tunge i forhold til hænderne og en vaskeklud, som jeg normalt bruger. Det skal siges, at det er første gang, at jeg har haft huden i en rensebørste. Det har ikke været der, mine prioriteringer lå. For hvad kan sådan en, som en vaskeklud ikke kan?

Det vil jeg så fortælle jer nu.

Ved brugen af denne fætter, renses huden først og fremmest hele seks gange bedre end med hænderne alene. Det kan man mærke med det samme. Huden føles ren, blød og lækker efter 60 sekunder med denne. Jeg putter lidt ansigtsrens på børsten, og så opdeler jeg ansigtet i tre dele. Først 20 sekunder på kinderne og ned til kæben i den ene side. Så det samme i den anden side (20 sekunder) og til sidst panden, næsen og hagen (20 sekunder) Maskinen stopper ganske kort hver gang, der er gået 20 sekunder. Den er i gang i ét minut, og så slukker den. Mere tid tager det ikke at rense huden i dybden. 60 sølle sekunder.

Jeg bruger den, som regel, i badet – Den er nemlig 100% vandtæt. Det synes jeg er van(d)vittig smart, for det er der jeg altid renser min hud i dybden om aftenen. At den kan medbringes i badekarret, eller bruseren, gør bare hele processen endnu lettere.

Udover at kunne rense huden seks gange bedre end normalt, har denne lille maskine en anden funktion (den starter, når man trykker to gange på knappen) også. Den har soniske svingninger og pulserende vibrationer i systemet, der dybderenser helt nede i porerne, og som desuden også masserer og stimulerer din hud, så den bliver smidig og opstrammet. En lille “workout” samtidig med man renser. Man kan købe andre ‘hoveder’ til den, gummihoveder, der masserer dit efterfølgende produkt godt ned i huden.

Når Magnitonen skal oplades, sætter man bare en lille oplader på håndtaget (magnetisk), i en mobiloplader, og vupti. Så lader den op. Jeg har fået fortalt, at den holder strøm i op til 3 måneder. Det kan jeg ikke nikke genkendende til endnu, men indtil videre har den holdt strøm i en måneds tid, uden problemer.

Jeg har brugt den hver aften i tre uger, kan jeg mærke og se en forskel? Jeg kan mærke, at min hud er ren HVER dag, og den er blød. Jeg ser ikke den store synlige forskel i hudens struktur, som jeg måske havde forventet. Altså en mere jævn nuance. Men den fjerner døde hudceller, renser endnu mere i dybden og i porerne, så det produkt, jeg smører på efterfølgende optages bedre. Det kan uden tvivl mærkes! 

Er den prisen værd? Børsten koster 799,- lige her |Jeg tror ikke, at jeg vil gå over den pris (Man kan jo aldrig sige aldrig) Så umiddelbart vil andre rensebørster over den pris, som faktisk ikke engang har et sonic-system, som Magnitone har, ikke være i tankerne hos mig, som en investering. 799,- er en meget passende og fornuftig pris, for “Magnitone – ‘Vibra-Sonic Daily Cleansing Brush” – Det synes jeg virkelig. Så ja, den er prisen værd. Et godt ønske til kvinden, eller manden, der vil være bedre til at rense huden, hver dag med gode resultater. Den kan meget mere end en vaskeklud – Lad os sige det sådan! 😉

I kan se en video af indholdet i en Magnitone-box lige her.

-Mette Milan

image
Magnitone har vundet en beautyaward pris i 2015, for deres effektive børste.

image
Børstehovedet er super blødt og lækkert. Selv til den sarte hudtype.

Made with Repix (http://repix.it)
-Sponsoreret produkt-

One thought on “Magnitone – ‘Vibra-Sonic Daily Cleansing Brush’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *