Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Uren hud.

Mine to yndlingsmasker.

Masker har aldrig sagt mig noget før – Jeg har altid syntes, at det har været pisse irriterende at smøre den på og fjerne bagefter – Sådan lidt besværligt i det hele taget, fordi ens hud skal være ren, før man kan smøre det på, og bagefter skal man stå og tørre det af igen. Det gav ingen mening. Men det var den gang. Den gang, hvor jeg heller ikke mente, at man behøvede at rense huden hver dag (GISP!)

Jeg er heldigvis blevet klogere, og min hud har lært at protestere i en sådan grad, at jeg ikke tør springe disse sager, som rens, masker og pleje over, hvis jeg vil have forhåbninger om, at have en okay-pæn hud.

Der er to masker jeg bare ikke kan undvære. Den ene har jeg brugt i 2-3 år og den anden et års tid. De gør en synlig forskel HVER gang.

  • Oskia Renaissance mask – Denne frugtsyremaske vandt jeg faktisk i en konkurrence via instagram for nogle år tilbage. Mærket Oskia havde jeg aldrig hørt om før. Et engelsk, high-end brand lavet af 98% naturlige ingredienser. Masken her er vild. Virkelig vild. Den giver hele overfladen af huden et øjeblikkeligt boost i form af : fjernelse af døde, grå hudceller, reducering skidt i porerne (den opløser dem simpelthen) skaber en fantastisk teint/glød, jævnhed og ikke mindst, blødhed. Min hud fremstår altid så sund og strålende efter 2-3 ture med den i ugen. Masken har, ikke uden grund, vundet et hav af priser. Det har de fleste produkter fra mærket faktisk, men masken her har alene vundet 11 (!!!) priser. Du kan læse om masken og dens MANGE aktive ingredienser her
  • Codage Masque Hydrant – En fugtmaske udover de sædvanlige! Den gennemfugter tør, trist hud, men samtidigt peeler den også huden mildt med enzymer, så døde hudceller også fjernes. Jeg har de her “dejlige” keratosis pilaris knopper på kæben, dem kan jeg ikke gøre det vilde ved med almindelige produkter, men denne maske og Oskia Renaissance mask kan alligevel holde dem nede på et minimum. Overvejede i lang tid at smøre begge sager på armene, hvor knopperne også huserer, men det vil måske være dyrt i længden 😉 Du kan læse mere om fugtmasken her. 

Jeg har prøvet mange gode fugtmasker, blandt andet “Drink up” fra Origins, og Embryolisses, men ingen når alligevel op på siden af Codages. Jeg har så aldrig prøvet en frugtsyremaske, som Oskias. Den slår alt og alle.

-Mette Milan

image

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *