Hudplejeprodukter

Sommer, sommer og sol…

Hvad gør man, når solen begynder at titte frem? Eller hvis man skal på ferie til de varme lande med masser af varme, endnu mere sol, hav, saltvand, pool osv?

Der er flere ting, man skal tænke på, men i særdeleshed to ting man skal huske.

Det ene er naturligvis solcreme med minimum 20+ i SPF (selv bruger jeg 30 eller 50). Sidste år testede jeg en masse solcremer – Testen kan du læse om her. Der findes jo et hav af solcremer til ansigtet. Nogle kan mattere, nogle fremskynder farveprocessen, nogle fugter ekstra meget osv.

Det andet, der er super vigtigt, det er at huske fugten under solcremen, og om aftenen, hvor solcremen er blevet renset af. Evt en god fugtmaske til at fugtmætte huden med 2-3 gange i ugen. Jeg bruger derudover Codage no 1 eller no 3 under solcremen, da det giver godt med fugt. Embryolisse lait creme concentre findes også fast blandt mit sortiment, sommer og vinter, som ekstra fugtmætter.

Solcreme og fugt skal ikke kun huskes i ansigtet, men også på resten af kroppen. Man siger, at man skal bruge cirka en håndfuld solcreme om dagen for at dække kroppen optimalt. Man kan også købe solspray til håret, hvilket heller ikke er en dårlig ide, da håret lysnes en del i sommerperioden og bliver tør.

Jeg er storforbruger af facemists i sommerperioden især – Jeg elsker personligt Avénes Eau thermale water, som kan købes på apoteket i forskellige størrelser. Den er så forfriskende, kølende og lækker. Uundværlig spray.

Der er flere ting man kan være opmærksom på – Solhat er også med til at skåne huden mod solens stråler. Produkter med syrer skal undgås på huden i dagtimerne – Har du brugt produkter med syrer i nattens løb, så rens da godt næste morgen og huske solcreme. Solen reagerer på solens stråler ved at skolde dig. Det er der ingen, der bryder sig om.

-Mette Milan

download

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *