Alle indlæg og emner. · Make-up. · Tests.

Maybelline FIT ME foundation og concealer.

En af mine skønne læsere spurgte mig, om ikke jeg kunne teste nyhederne fra Maybelline – FIT ME – Som er en foundation og en concealer. Jow, det kunne jeg godt – Jeg er altid frisk på at prøve noget nyt 🙂

Så jeg kørte ned i den lokale dagligvarebutik, ABC, og købte en foundation og en concealer. Da jeg kom hjem med det, kunne jeg se, at lyset i butikken havde snydt mig, for den var alt for mørk og gul til min hud. Jeg havde taget nummer 125 i foundation og 20 i concealer. Temmelig modigt gjort, når jeg tænker mig om, af en bleg kvinde, som mig. Så jeg måtte I kvickly og købe et nyt kit. Denne gang nummer 115 i foundation og no 15 i concealer. Det var straks bedre. Meget hurtig blev jeg fortrolig med concealeren og dens konsistens. Den dækker rigtig fint og naturligt, ligger flot på huden, uden at få den der grumsede overflade, som nogle få concealere har en tendens til. Den holder også ganske flot i mange timer. Jeg var i spejlet og kigge hver pause, og den sad, hvor den skulle. Rødmemæssigt imponerede den mig ikke – Rødmen kunne stadig anes gennem concealeren. Der er jeg nødt til at bruge en grønlig concealer under, for at neutralisere rødmen. Men så fungerer det også godt.

Foundationen ‘FIT ME‘ er en meget let, flydende foundation, som jeg påfører ved hjælp af Real Techniques Miracle sponge – Den dækker fint, uden at blive for meget. Porerne ser også rigtig pæne ud – Ikke tilstoppede eller synlige på den der nasty sesamfrø-agtige måde. Holdbarheden er god, men ikke så god som forventet. Efter en gårdvagt ude i småregn og en lur på sofaen, er meget af den forsvundet. Men hallo – 99,- det er en god pris for en foundation, der fungerer størstedel af dagen. Så til prisen er jeg ganske tilfreds med begge dele.

-Mette Milan

image
Øverste første billede er uden noget på. Billede nummer 2 er jeg ved at påføre concealer. På billede nummer 3 har jeg dækket urenheder med concealeren. Sidste billede er jeg ved at påføre foundationen.

 

Her har jeg concealer og foundation på. Intet andet.

-Ikke sponsoreret-

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *