Hudplejeprodukter · Rens. · Tests.

Biorderma Sébium serien.

Jeg har de sidste 3-4 uger, testet ‘Biodermas Sébium’ serie til uren og fedtet hud, indeholdende ;

  1. Sébium Pore Refiner: en pore-forfinende og korrigerende creme til uren hud
  2. Sébium Mat: Matterende dagcreme til uren hud.
  3. Sébium gel moussant: rensegel til kombineret og fedtet hud, som renser huden mildt og reducerer udskillelsen af talg.
  4. Sébium H2O : en micellar-opløsning til kombineret/fedtet og uren hud. Den renser mildt skidt, snavs og make-up fra ansigt og øjne.

Sébium Pore Refiner indeholder gode sager, som salicylsyrer og citronsyrer, som begge er effektive i forhold til at holde urenheder nede, opløse hudorme i porerne, så de synes forfinede, samt give overfladen af huden en peel-effekt, der giver huden en flot glød og udstråling. Det klarer denne rigtig godt. Jeg oplevede at få nogle urenheder ved munden i starten, ved brug af denne, som led af den udrensende virkning, men de forsvandt heldigvis hurtigt og produktet har formået, at opløse en del små hudorme på næsen og hagen de sidste 3 uger – Jeg behøver i hvert fald ikke så mange “presse-ture”, som normalt. Den matterer også, og lægger sig flot under ens foundation.

Sébium mat indeholder B6 vitamin, AHA-complex og zink. Den sørger for, at huden er mat dagen igennem, og er en meget let konsistens-creme. Den opsuger simpelthen det overskydende fedt i huden, og regulerer det for dig. Den bliver klart et must for min hud her til sommer, hvor jeg altid render rundt og ligner en glaseret skinke. Den føles rar og let at have på alene og under ens solcreme/make-up.

Sébium gel moussant er en mousserende rens, som er designet til olieret og uren hud. Også den går ind og arbejder med at regulere olien/fedtet i huden. Den skummer op til en lækker rensemousse i kontakt med vand, og renser huden godt igennem. Jeg har brugt den i badet, næsten hver aften, sammen med min Magnitone rensebørste, og det fungerer upåklageligt. Jeg kan godt lide denne slags rens – Den skummende slags. Det fede ved denne sag er, at den også kan bruges som barberingsmousse, hvor den ovenikøbet har en god effekt på indgroede hår og knopper pga. syren i produktet.

Sébium H2O er en micellar-opløsning, der kan bruges som første led i renseprocessen. Jeg anser ikke micellar water, alene, for at være nok rens til huden, det ved I, men som make-up og let-snavs-fjerner, der giver fin fugt, fungerer det altså! Jeg bruger sådan en slags hver morgen for at friske huden op og fjerne skidt og snavs efter nattens kamp med hovedpuden 🙂 Denne kan så lidt ekstra, hvis man har uren hud. Den går lige lidt mere i dybden med urenhederne ved hjælp af dens ingredienser, som blandt andet tæller : Zink, kobber sulfat og citronsyrer. Jeg har brugt 1/3 op af den. Det betyder, at jeg er tilfreds 🙂

Når man bruger produkter indeholdende frugtsyrer i sommertiden, så er det vigtigt at bruge en dagcreme henover med solfaktor i. Ellers kan huden simpelthen “brænde” af, blive rød og ødelagt. SÅ husk lige at finde solcremen frem også!

Produkterne kan blandt andet købes her til priser fra 119,- op til 139,

-Mette Milan

Made with Repix (http://repix.it)

Made with Repix (http://repix.it)

-Sponsoreret-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *