Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tips og tricks

Fødderne skal snart luftes.

Det skal de jo – Og jeg ved ikke med jer, men mine har været i “vinterhi“, mere eller mindre, siden oktober :-/

Så de skal til at plejes nu, så nu er klar til sandaler, stiletter og klipklapper om en måneds tid. Hvordan gør jeg det? Jeg er, trods uenighed fra andre, vild med fodfile. Ja, det giver en her-og-nu løsning at slibe den hårde hud væk, men det er lækkert, tilfredsstillende og blødt. Så jeg bruger flitttigt min elskede Scholl elektroniske fodfil og derudover Matas fodplejeserie.

Matas laver de lækreste og mest effektive fodplejeprodukter til gode priser. Jeg elsker især deres hælstift og fodcremer. De fungerer, og gør fusserne dejlig bløde. Begge produkter indeholder Carbamid, som opløser den hårde hud, så det kan fjernes lettere. Hælstiften er ekstra smart, fordi den er i denne her stift, så man ikke skal have det ud på fingrene osv. Jeg smører et godt lag på om aftenen, når jeg ligger i sengen, and that’s it. Hver anden dag smører jeg hele foden ind i creme, som også indeholder cabamid og også glycerin og derefter putter jeg Ecotools fugtgørende sokker på. En god blanding til tørre fødder, der trænger til en kærlig hånd. En gang i ugen, smider jeg futterne i varmt vand med noget lækkert fodbadesalt i. Det er også med til at blødgøre fødderne, men er også enormt afstressende! Så kan man nuldre den hårde hud af enten med et frotté håndklæde eller fil.

Jeg har også prøvet de her skønne eksfolierende sokker, som efter 3-5 dage fjerner gammel hud på fødderne. Det er en klam process, men den er effektiv. I kan læse min oplevelse af dem her.

-Mette Milan

ProductPage_350x262

-Sponsoreret-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *