Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

MUTI skincare.

Faktisk er produkterne fra tyske MUTI skincare nogle af de mest stilrene, jeg er stødt på i længe. Både udenpå og indeni. Stil med stil på. Hvide krukker, kun brudt med en rund, pastelfarvet cirkel i toppen af låget. Lys lilla og en smule mørkere lilla. Super elegant.

Alle tre produkter, jeg har fået tilsendt af Amazepress, er baseret på fugtingrediensen, velkroen, om du vil: hyaluronsyrer. Hyaluronsyrer er en af de mest væskebindende stoffer man kender til, og har en eminent evne til at binde store mængder af vand sammen, og dermed gøre huden mere fast og hydreret.

Jeg fik tilsendt :

  • MUTIAntiage daycream‘ – En fjerlet dagcreme spækket med hyaluron, niacinamid ( En hudstyrkende ingrediens, der arbejder på at mindske rødme, stramme op, forfine porerne osv) og B3 vitaminer.
  • MUTIAntiage nightcream‘ – En ikke-fedtende natcreme, også bygget op med hyaluron og niacinamid, der hjælper huden med at regenerere natten igennem.
  • MUTIAntiage serum‘ – En højtkoncentreret serum baseret på hyaluronsyrer, der giver huden en kæmpe boost af fugt.

Serummen har jeg brugt flittigt disse dage, efter at have brugt min skin roller fra Swissclinic – Den fugter super godt og strammer op i hud-gardinerne. Den kan ikke rigtig med olie, har jeg bemærket. Den smuldrer simpelthen. Så det undgår jeg, men smører andre cremer henover. Den er egentligt også fugt-rig i sig selv, så olie er som sådan ikke nødvendig ovenpå.

Både natcremen og dagcremen er jeg rigtig glad for, da de hverken fedter eller smuldrer. De dufter begge helt, helt mildt af lemoncurd – Det er næsten ikke til at ane, før man har smurt det ud på huden. Så lækker en diskret duft.

MUTI skincare er en meget interessant serie af produkter, uden at være for indviklet. Det er meget lige til : antiage og fugt. Bum. Og så elsker jeg det nuttede navn : MUTI – Her i Sønderjylland, eller i Tyskland, kalder man jo mor for MUTTI, så det var de første associationer jeg fik til brandet.

MUTI gør, hvad “hun” lover – Plejer, fugter og gør din hud blød og glad. Dejlig oplevelse.

Produkterne kan købes her til priser fra 340,- lige her.

-Mette Milan 

image

-Sponsoreret/Sendt til test-

One thought on “MUTI skincare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *