Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests. · Uren hud.

o.Moi skincare.

For nogle uger siden fik jeg tilsendt nogle koboltblå skønheder til test fra skønne Kristéle Sun, der står bag brandet : o.Moi skincare. Kristéle har rejst rundt i hele verden, blevet inspireret af de steder hun har været og efter 15 år i kosmetikindustrien, besluttede hun sig for at skabe sit eget brand : o.Moi skincare – En serie af naturlige hudplejeprodukter. Æteriske olier med rod i den holistiske tilgang, hvor duft og effekt hænger sammen og giver den fulde oplevelse af velvære og afslappelse.

Jeg fik tilsendt fire produkter:

  • Chamomile & Orange Toner, 100 ml, en opfriskende, fugtgivende toner, baseret på økologisk blomstervand fra kamille og orangeblomst, der virker lindrende og beroligende på huden. Dejlig afstressende duft, og blødgørende effekt på huden. Den kan sprayes på huden alene, eller sprayes på en vatrondel og køres på huden på den måde. Jeg bruger den, som mist, flere gange om dagen, og jeg ELSKER den. Den bliver især et hit her om et par uger, hvor solen for alvor begynder at titte frem, og man har brug for en opfrisker flere gange om dagen.
  • Anti-Ageing Eye Oil10 ml, en lækker øjenolie på rulle, der arbejder med fine linjer og rynker. Øjenolien indeholder : Jojobaolie, sød mandelolie og ferskenkerneolie beriget med vitamin A og E samt betacaroten. Jeg troede ikke, at det ville være rart med olie så tæt på øjet – Men det er det! Det er utrolig beroligende, fugtende og rart. Jeg bruger den mest aften. Perfekt til dig med tørhed og tendens til at få milier (pga manglende fugt) under øjnene.
  • Balancing Facial Oil30 ml, en antiseptisk tetræsolie, samt udrensende og talgregulerende citron-, palmarosa og fyrretræsolie i en nærende og fugtbevarende base af soja-, oliven- og jojobaolie. Jeg er SÅ vild med duften af denne. Det er direkte terapeutisk at stå der, massere sit ansigt godt ind i olien og bare indsnuse duften. Jeg er en sucker for denne slags beroligende dufte. Den er skøn på huden. Min hud er kombineret, og har tendens til at være fedtet, men denne olie skaber en balance på huden, og jeg oplever fugtgivende, blødgørende og glødende effekt uden tilstopninger.
  • Lemon Face cream50 ml, talgregulerende og balancerende dagcreme med beskyttende hampeolie, tilsat plejende vitamin A og E samt inflammationshæmmende og antiseptiske olier fra tetræ, citron, rosmarin og pebermynte, der modvirker bumser. Denne dufter af lemon (love it!) Den føles enormt let på huden. Fungerer super under make-uppen, og har en dejlig lindrende effekt på min hud.

Kvaliteten af disse produkter er ikke at tage fejl af – Hverken udenpå eller indeni. Dyb, strålende blå glasflakoner, med de skønneste dråber indeni. Derudover er priserne gode, for naturlige, lækre produkter. Øjenolien koster f.eks 280,- og 310,- for cremen.

-Mette Milan

 -Sponsoreret – Produkterne er tilsendt til test- 

One thought on “o.Moi skincare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *