Alle indlæg og emner. · Rens. · Tests.

Foreo LUNA mini 2 – Silikonerensebørste.

Det aller første min mand sagde, da jeg viste ham Foreos LUNA mini 2, og fortalte hvad den kunne og prisen på den, var: “Kan man ikke bare købe en billig dildo med sådan nogle pigge på, og køre rundt i hovedet med i stedet for?” Jeg skreg af grin. Mandens observation var jo ikke helt dum eller irrelevant, hvis man kan sige det sådan. Den er lavet af silikone, den vibrerer (som ind i helvede, hvis man ønsker det) og den ser anderledes ud.

Tag ikke fejl…

Jeg blev fascineret af LUNA mini 2 ved første øjekast. Det er ikke en maskine, som jeg har været i nærheden af før i mit liv. Seneste kærlighed blev kastet på Magnitones rensebørste, som er den første rensebørste, jeg nogensinde har prøvet. Jeg har været ALT for nærig til at smide 1000-1300,- efter sådan en dims. Så Magnitones pris på 799,- var super passende. Foreos LUNA mini 2 koster 1095,- | Det ER en mundfuld, er det første man tænker, men tag ikke fejl, for for det første, så skal der aldrig skiftes børstehoved på denne. For det andet er den yderst hygiejnisk. Mere end et børstehoved, og MEGET mere end de uhygiejniske konjac-sponges, som ikke skal i nærheden af mit ansigt. Det har noget at sige i forhold til prisen. Der er ingen vedligeholdelse. Intet der skal skiftes. Den er 100% vandtæt, kan holde strøm op til 300 gange, hvor man har anvendt den, 2 års garanti, 10 års kvalitets garanti og så kan man justere styrke og intensitiet med op til 8 gange. Jeg siger jer, at LUNA kan vibrere røven ud af bukserne på en. Shiit, jeg var helt rundtosset efter den første gang med den i ansigtet, hvor jeg bare kørte på fulde kapower. Så fik jeg den skruet ned til et niveau, der var behagelig. Og så er den vitterlig behagelig. Den er vanvittig rar at massere ansigtet med, den er afstressende, og så renser den virkelig godt. Ansigtet er glat, rent og dejlig rødmosset bagefter, fordi den formår at ryste godt rundt på ansigtet og sætte gang i blodcirkulationen.

Et minut…. 

En renserutine er svær at få opbygget for mange – “Der er ikke nok tid” – Man gider ikke. Men faktum er, at den er vigtig! Og vil man gøre det sjovere, så er en rensebørste netop en god løsning. Det tager kun et minut hver dag. Ét minut. Hvem har ikke det til sig selv og sin hud en gang dagligt? Jeg arbejder små 100 timer om ugen, men aftenrensen, den har jeg altid plads til og tid til, uanset hvor træt og ugidelig jeg er. For jeg ved, hvor godt det er for min hud. Jeg ved, hvor godt de produkter jeg smører på efterfølgende, bliver udnyttet og optaget i huden. Det er det minut værd.

Ikke en dildo…

Ikke at jeg har særlig stor erfaring med dildoer, som rensebørste, eller dildoer generelt (det hører vidst til 90’erne… En hel anden snak) men denne kan ikke forveksles med én. Og det kunne min mand jo også erkende, da han prøvede den i ansigtet. Den er rigtig god at rense med i skægget også, da den ikke er for blød, som børstehår. Den når ind mellem stubbene.

For kort at opsummere:

PLUSSER: Hygiejnisk, “evigheds-holdbar” (eller tæt på) vandtæt, opstrammende effekt på huden, øger blodcirkulationen, rengør i dybden, flere vibrationsmuligheder, rar og let at holde ved og arbejde med.

MINUSSER: Prisen skal lige sluges (det er et investerings-spørgsmål)

I kan læse mere om Foreos renseprodukter lige her.

-Mette Milan

LUNAmini2-PP-Productimage-Front-Aquamarine(425x523)_0-Sponsoreret- Produktet er tilsend til test.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *