Alle indlæg og emner.

Sommerens smukkeste blush! 

Der er egentligt ikke så meget at sige andet end, SEEE: 


Den kommer ikke en gang helt til sin ret her… Den smukkest lyse koralfarvede blush fra IDUN Minerals. Åkerbär hedder den, og har været på mine kinder DAGLIGT siden i tirsdags. Jeg er SÅ vild med den, og den friskhed den giver ansigtet på 2 sekunder. Den kan være helt diskret, eller bygges op til lidt mere “pang”, hvis man er til det ?


Prisen er 235,- for denne blush, og der er jo til laaaang tid. Mine blush kan jo holde op til flere år. Jeg har mange blush, som i virkelig mange, og bruger det dagligt, men jeg har ingen som denne. Smuk smuk smuk ?

Som alt andet fra IDUN minerals, er denne lavet af højtoprensede mineraler, uden parfume, parabener og alt andet. 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *