Hudplejeprodukter · Rens. · Tests. · Uren hud.

Step-by-step rutine mod uren hud.

I sidste uge var jeg “hårdt” ramt – Ikke akne-ramt, som var tæt på min huds tilstand for 3 år siden, men store indvendige sataner på hagen og i panden. Den i panden var så stor, at min lillebror spurgte, hvad pokker jeg havde slået hovedet i mod… Det lignede en bule. Og så var der tre store på hagen. Derudover var der små bummere hist og her. Var jeg træt af det? JA! Gav jeg op? Nej!

For tre år siden havde jeg dækket huden til med make-up i store mængder, gået i diverse butikker for at blive ruineret, kigget ned i jorden, eller gemt huden bag hår eller hænder, når jeg snakkede med nogen. Men ikke længere. Nu bliver jeg ufattelig stædig og bare irriteret, så jeg giver den fuld gas med huden, og den har været under intensiv pleje de sidste 7 dage. I dag er tilstanden 90% bedre, og nu er der kun nogle hints af røde mærker tilbage efter det. Denne gang prøvede jeg at bruge en anden rutine, eller, en lidt anden række af hudplejeprodukter end jeg normalt plejer, når jeg er ramt.

  • RENS er, uanset hvad, det vigtigste ritual hos mig hver aften. Jeg bruger Magnitone eller Foreo LUNA mini 2 kombineret med en eller anden fed rens. Jeg bruger meget forskelligt faktisk, men rensen, den er til stede. Disse børster renser huden mange gange bedre end man kan gøre med hænderne, og det gør en forskel.
  • o.Moi’s Balancing face oil hver aften (Kan købes her ) – Den har skabt balance. Den tilstopper ikke, den beroliger, dæmper rødme, og minimerer urenhederne betydeligt.
  • Muti nightcream (kan købes her) har jeg brugt om natten, for at give ekstra med fugt natten igennem.
  • Juhldals serum no 4, (kan købes her) har jeg smurt på om dagen. Den har en god udglattende effekt på urenhederne, og arbejder i dybden med urenhederne.
  • Embryolisse Lait creme concentre om dagen (kan købes her), da den har den bedste primer og fugteffekt på min hud. Smører jeg make-up henover den creme, holder det altså! Urenheder har en tendens til at blive tørre og derved sætter make-uppen sig i dem. Mega nasty. Men som sagt hjælper Embryolisse mig af med det problem.
  • Formula 10.0.6 “So totally clean” (kan købes her) har jeg renset huden med hver morgen.
  • Formula 10.0.6 “Rescue me” (kan købes her) har jeg puttet på flere gange i løbet af aftenen, når jeg er kommet hjem fra job og kan duppe alt muligt i ansigtet uden at se skør ud.

Denne rutine har reduceret urenhederne, rødmen og ømheden på 7 dage – Hos mig. Rutinen har været meget ligetil og behagelig. Og så er det altid sjovt at eksperimentere med egen hud, og finde nye problemløsere. Nu skal jeg så i gang med min skinroller fra Swissclinic igen, for at minimere de røde pletter jeg har fået. Skønt, at der findes løsninger! Det kræver blot ihærdighed.

-Mette Milan

img_5150.jpg image

46c22fba65de492b_Screen_shot_2010-04-06_at_10.50.51_PM image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *