Alle indlæg og emner. · Make-up. · Tests.

Når svamp er godt…

Make-up svampe altså. Jeg bruger ikke andet til påføring af foundation. Jeg har prøvet med pensel mange gange, men det giver mig ikke det resultat jeg vil have. Jeg ender altid med at duppe med en svamp efterfølgende uanset hvad. Det skaber et langt mere naturligt look, og en jævnhed, jeg endnu ikke har formået at få ved brug af andre redskaber.

Jeg er kæmpe fan af Real Techniques Miracle sponge‘ – Den orange populære svamp, der bliver brugt verden over. Den bliver brugt hver dag. Men for en lille måneds tid siden, fik jeg tilsendt nogle nye svampe til test af Matas fra M.Cosmetics. Fire forskellige slags.

  • M.COSMETICS PRO Mini sponges – Ekstra blød latex-fri makeupsvamp, der bruges tør eller let fugtet til påføring og fordeling af foundation eller concealer. De er mini små, så de er let at bruge på de der små steder, som under øjnene, på en urenhed osv. (kan købes her)
  • M.COSMETICS Trendy Precision Sponge – Latexfri makeupsvamp, der bruges tør eller let fugtet til påføring og fordeling af alle typer foundations. Ideel til at skabe et naturligt look. (kan købes her).
  • M.COSMETICS Trendy Airbrush Sponge – Latexfri makeupsvamp til påføring og fordeling af flydende foundations. Ideel til de lette typer foundations og til at skabe et naturligt look. (kan købes her)
  • M.COSMETICS Pro Blending sponge – Blød latexfri svamp i fin, blød kvalitet til påføring af flydende foundation/makeup. Det æggeformede design letter påføringen. (kan købes her)

Altså, svampene er pisse gode – Og jeg bruger dem på lige fod, som med Real Techniques, men forskellen på de tre svampe, kan jeg ikke se eller mærke på min hud. De gør arbejdet ens og flot alle sammen. Måske er det fordi jeg ikke er make-up ekspert eller artist, at jeg ikke ser forskellen. Men vigtigst for mig er, at de er gode og det er de! Og så er de ovenikøbet farvestrålende nuttede.

-Mette Milan

iMageWithFallbackAndMagik (2)

-Sponsoreret. Tilsendt til test-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *