Alle indlæg og emner. · Alt andet end beauty.

I dag har alle fået en tur…

Lige fra min bankrådgiver, til min leverandør til min revisor…. Det er HÅRDT arbejde at være selvstændig. Og man lærer noget (på den hårde måde) hver evig eneste dag!

Jeg er træt af at blive udnyttet og røvrendt. Jeg er træt af at få lorteregninger på et unaturligt niveau, som man er nødt til i kamptrøjen for at få bare lidt ned igen. Jeg er træt af at ligge søvnløs om natten, når der er ting at tænke på, som penge, manglende leveringen, kundeefterspørgelser, som jeg ikke kan opfylde pga leverandøren, moms, Uforudsete regninger (som f.eks en ekstraregning på 18.500,- fra revisoren) Jeg er træt af, at man skal igennem et helt forhør og at man skal vise lønsedler, årsopgørelse og budgetter fra en selv + ægtefællen, når man beder om at få sat sin firmakassekredit op i en periode. Det er forhelvede mit firma og ikke min mands! Jeg er træt og derfor har alle sgu gået en tur i dag – altså alle dem, der er berettiget til det ?

Heldigvis, som i HELDIGVIS, er jeg IKKE træt af min elskede shop og hjertebarn, get the GLOW – Jeg er IKKE træt af mine fantastiske kunder, det investerer i deres hud og tror på og ved, at jeg kun sælger afprøvede produkter i min shop. Afprøvede af mig. Det bedste af det bedste.✨?? Skønne kunder og følgere, der skriver til mig og spørger, hvad jeg kan anbefale dem og deres hud. Skønne mennesker omkring mig, der siger : “du er sej, Mette – det kommer til at gå det hele“. Det varmer gevaldigt. Jeg er IKKE træt af at afprøve og teste masser af produkter  på egen hud og dele min erfaring ud på min instagramprofil : @make_everything_up – Jeg er IKKE træt af at skrive på bloggen. Jeg er IKKE træt af at pakke lækre ordre og forkæle folk. Og vigtigst af alt: jeg er IKKE træt af at drømme om fremtiden og knokle på for at opnå det. Ofte nøjes jeg ikke med at drømme om tingene – Jeg gør det fandeme. Livet er for kort til andet. Og livet er da også for kort til at ligge søvnløs pga regninger m.m, men jeg er et ufatteligt pligtopfyldende menneske. Så når jeg drømmer om og gør ting, gør jeg det ikke i fuldstændig blåøjet, naiv tro – Jeg VED godt, hvad tingene kræver af én. Det med at være så pligtopfyldende, er både godt og skidt. Og så hjælper det ikke på, at man er über-sensitiv oveni hatten ?

I dag er jeg nede-Mette. Og sådan er det jo en gang imellem. Ikk? ?

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.