Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Madára Organic Skincare – SOS.

Jeg har testet én af Madáras olier før – Den var jeg ikke synderlig begejstret over, så den fik min mor, som så slog ud af den. Det gjorde jeg dog ikke, men den var bare ikke god for og til min hud. Derfor har jeg ikke testet yderligere på Madára siden.

Og derfor var min første tanke ikke jubel-lykkelig, da jeg fik tre nyheder ind ad døren fra mærket til test. Tre produkter fra deres SOS serie:

Men heldigvis ændrede det sig en del, efter at have prøvet to af produkterne. Nemlig cremen og serummen. Og de er begge blevet anvendt en del den sidste uge. De er begge vildt fugtgivende, uden at være fedtede på huden. Silkeblød konsistens, og smuk ferskenfarve. De fungerer begge godt under foundation og make-up, og sørger for, at der ikke er tørre områder nogen steder. Jeg har også brugt serummen under en natcreme om natten.

Scrubben er fin, men ikke grov nok til min smag, og temmelig svær at smøre ud på huden synes jeg, så mixede den med en smule vand og det fungerede bedre. Den er til gengæld super let at vaske af, da olien/geelen bliver til rensemælk, når den kommer i kontakt med vand. Det kan jeg godt lide. At man kan skylle det af uden at det sidder på huden og er fed bagefter. Nogle scrubs kan man nærmest skrabe af huden med neglene, selvom man har vasket det af. Det kan man ikke med denne. Har man sart hud og har brug for en scrub, der ikke tørrer huden ud efterfølgende, er denne god.

Prisen på disse produkter er gode – Serummen koster 319,- i Magasin. Cremen 299,- og scrubben 199,- | Og så må jeg lige tilføje, at emballagen er lækker! De pynter på enhver badeværelseshylde – og hud.

-Mette Milan

image

Produkterne er blevet tilsendt til test.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *