Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Dagcremer med SPF.

Jeg ved, at det kan være ufattelig svært at finde en god dagcreme til ansigetet med SPF i, som ikke fedter eller efterlader hvide streger henover hele fjæset. De sidste par år har jeg brugt både en fra Vichy, Avene og Formula 10.0.6. I år er jeg også begyndt at bruge Juhldals, som er fantastisk også.

De fire dagcremer/solcremer til ansigtet, som jeg kan anbefale, er disse:

  • Picture Perfect Day fra Formula 10.0.6 – En let, ikke fedtende, fugtgivende dagcreme med SPF 15. Den dufter himmelsk af slik, og fungerer rigtig flot og godt under make-uppen. Den indeholder c-vitamin, guvanafrugt og kamille, der alle både beroliger huden og giver den energi. Den har en smule matterende effekt på huden. Den bruger jeg faktisk de fleste morgener pt. Den kan købes her til 99,- for 75 ml.
  • Avène Sun Réflexe SPF 50+ – Til dig, der ønsker meget høj SPF og stadig en let konsistens. Denne brugte jeg konstant sidste år. Den er lille og let at have med i tasken, og så efterlader den ikke huden fedtet eller tilstopper porerne. Den kan købes her til 89,50,- for 30 ml.
  • Juhldal – Face protection – En naturlig solcreme med SPF 15. Alle Juhldal’s produkter er uden syntetisk parfume, parabener, kunstige farvestoffer og ptalater. Den er dejlig cremet uden at være fedtende/klistret. Den fugter godt, og den fungerer også helt kanon under foundation/pudder. Den kan købes her til 110,- for 50 ml.
  • Vichy Idéal Soleil Dry Touch SPF 30 – Også en favorit hos mig, som jeg desværre er løbet tør for pt, men som jeg plejer at genkøbe år efter år. Den er skøn, fordi den har “dry touch“effekt, som er perfekt til os med glaseret skinke-t-zone. Den kan måske virke en smule mere “tør”, hvis man smører make-up over, men alene på huden, fungerer den fantastisk. Den kan købes her til 129,- for 50 ml.

Mette Milan 

2269417

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *