Tests.

Embryolisse ‘Lashes Booster’.

Jeg er ved at teste noget nyt fra Embryolisse – Ikke nyt-nyt, men nyt i Danmark-nyt. Nemlig deres ‘Lashes booster’, som skulle kunne få vipperne til at vokse sig 10% længere, fyldigere og mørke på 28 dage.

Ingredienserne er en stærk sammensætning af peptid, biotin og provitamin B5, der modvirker tab af vipper, samtidig med at væksten styrkes op til 10%. Den er også parabenefri. Det smarte ved denne bandit er, at den kan bruges på brynene også. Det kan jeg godt lide. Altså, at den kan begge dele.

Nu er jeg, som sagt, ved at teste det godt igennem – Jeg har førhen haft vipper og bryn i både Revitalash og M2 lashes, så der skal noget til at imponere mig. Denne svier ikke i øjnene, selvom duften forskrækkede mig den første gang. Den var meget skarp.

Stay tuned!

-Mette Milan

embryolisse-lashes-booster-65-ml-0

 

3 thoughts on “Embryolisse ‘Lashes Booster’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *