Alle indlæg og emner.

Peel-off maske fra Badeanstalten.

Jeg både HADER og ELSKER peel-off masker. Jeg har prøvet så mange (deriblandt verdens dårligste fra Jorg Obé – Stay away from it ?) som man nærmest ikke kan pille af huden. Kun i bitte, små, LANGSOMME lorte stykker, og så hiver de alle ens hår med ud af ansigtet, så smerterne er værre end forsøget med en dårlig peel-off maske. Men i går testede jeg en maske fra ShopLuksus fra mærket : Badeanstalten. Et spændende dansk spa og wellness-mærke. Den hed : ‘Bølgelængde‘ og ankom i en lille pose i pulverform. Den skal blandes op med 4 spiseskefulde lunken vand (jeg anbefaler 3, da den bliver lidt for tynd ellers, og svær at arbejde med) og så smører man simpelthen den flydende masse i krydderen (på ren hud naturligvis) og venter 15 minutters tid. De 15 minutter er vidunderlige, for denne maske køler helt fantastisk på huden hele tiden. Elsker kølende masker, der reducerer hævelserne i ansigtet og giver en dejlig frisk rødme i kinderne✌?️Masken indeholder tang og alger, er der hjælper med at fjerne døde hudceller, urenheder, sætter skub i blodcirkulationen og giver en skøn glød. Den er iøvrigt 100% vegansk. 

Masken var let at pille af – De af jer, der følger med på SNAPCHAT under : ‘mettemilan’, kunne se hele processen i går. Og I kan vidst også se processen lidt af i dag. Masken bliver helt geleagtig, når den tørrer og kan derved pilles af i store stykker. Den udtørrer ikke huden, men efterlader den : frisk, kølet, ren, opstrammet og jævn ?? I like. 

Den kan købes her til 38,- | Vidunderlig forkælelse af huden. 

-Mette Milan 

Bølgelængde fra ShopLuksus – Sendt til test.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *