Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests. · Uren hud.

Okker Gokker lermaske fra Badeanstalten.

I går smækkede jeg en opstrammende maske på fra Badeanstalten, som ShopLuksus havde sendt mig som gave. Jesus Christus, den strammede op! Det var en fantastisk oplevelse, og i sær her til morgen, hvor jeg vågner op til en flot, jævn og MEGA blød hud.

Okker Gokker hedder masken, der ankommer i pulverform i en lille pose. Den skal så røres op med 1-1,5 tsk varmt vand, og fordeles i ansigtet (undgå øjnene naturligvis) Masken dufter skønt, krydret, lidt minty, og mega-homespa-agtigt. Efter 10-15 minutter tørrer den ind på huden, og så skal den skylles af. Jeg gik i bad, og skyllede den af på den måde. Bagefter er huden synligt opstrammet, ren og jævn. Okker Gokker absorberer urenhederne og overskydende fedt i huden. Lerets indhold af silicium virker opstrammende, udrensende og forbedrer hudens overflade! Husk godt med fugt bagefter.

Masken koster 38,- hos ShopLuksus. 

Iøvrigt elsker jeg navnet på masken : Okker Gokker – Bringer minder fra barndommens rim. Nostalgisk maske 🙂

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *