Alle indlæg og emner. · Make-up. · Tests. · Tips og tricks

Nilens jord – Creamy Touch.

Disse tre smukke ‘Creamy Touch‘ har jeg selv bedt om at teste – Det sker yderst sjældent, at jeg selv tager kontakt til firmaer/bureauer og spørger, om jeg må teste noget – Men disse tre måtte jeg bare prøve. Mildhbeautypress sendte mig dem straks til test.

For 10 år siden, brugte jeg ALTID Nilens Jord – De lavede de mest sunkissed, lækre puddere. Smukke øjenskygger osv. Men så kom der alle mulige andre make-up mærker ind i mit liv, og så kender I det selv. Man skifter lidt frem og tilbage. Mixer og matcher. Men nu har jeg fået øjnene op for mærket igen, da der er sket en del nye, spændende tiltag på den front. Deriblandt Creamy Touch bronzer, highlighter og blush formet, som en cremet stift, lige til at smøre på i ansigtet, hvor man trænger til lidt markering, blush eller shine.

De er utroligt pigmenterede, og der skal ikke meget til, for at skabe en masse lækker glød, farve og markering. De er lette at arbejde med, og endnu lettere at smøre ud på huden efterfølgende, enten med fingrene eller børste/pensel.

De gør contouring til en leg – Hvis man ikke er til det overmarkerede, intense look, så er disse svaret.

Jeg har også brugt highlighteren og bronzeren på kravebenene, for at markere. De er lette at have med på farten i løbet af dagen også, til touch-ups – De kræver ikke meget plads i tasken.

Creamy touch kan købes i Matas til 160,- | Køber du to, får du en gratis gave med i købet.

-Mette Milan

image

Produkterne er tilsendt til test.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *