Rens. · Uren hud.

Serier til uren hud…

…. Er ikke altid noget man skal hoppe på eller i med begge ben. Det er nemlig ofte sådan, at serier til uren hud, er effektiv i starten. De første 3-4 uger, og så står man ellers tilbage med en tør og udpint hud efter det. Jeg ser det 8 ud af 10 gange, når fortvivlede, søde mennesker skriver til mig.”Jamen, jeg har lige købt denne tre-trins serie til uren hud, og det hjalp lidt i starten, men nu er det helt galt igen…” Der findes ALT for mange skrappe serier og sager derude til huden. Noget af det er meget godt og effektivt, men andet er så fyldt med alkohol og en alt for høj blanding af syrer. I er nødt til at lære jeres egen hud at kende OG lade være med at købe alt, du bliver tilbudt. Smid lige din sunde fornuft på bordet, og brug den i samme ombæring.

Når man har uren hud, handler det om at finde en balance – En god en. En uren hud har faktisk brug for ro også, i form af beroligende fugtmasker, serummer og cremer. Syreprodukter er fantastiske, men ikke nødvendigvis hver dag. Det er sgu for hårdt for din hud.

Start med at købe dig en god mild rensegel, renseolie, eller rensesæbe uden alkohol. Brug den til at rengøre huden med hver aften. Smør på, masser ind, skyl af. Bum. Hver morgen kører du en vatrondel med en mild skin tonic eller micellar water på, henover ansigtet. Der samler sig altså skidt, snavs og bakterier på huden over natten. Min vatrondel er aldrig hvid næste morgen i hvert fald.

Smør en god serum på morgen og aften. Vælg evt. en serum målrettet til uren hud om morgenen, og en mere fugtgivende en til om aftenen. Jeg anbefaler ofte Codage no 2 eller Juhldal no 4 serum til den urene hudtype. Der findes mange andre slags på markedet – Det er bare disse to jeg ved virker, og som er afprøvet på egen hud.

Påfør derefter en creme.

Nogle gange i ugen skal du sørge for at exfoliere med enten en scrub eller en kemisk exfoliering, som frugtsyre. Og derudover er en fugtmaske 1-2 gange i ugen en GOD investering til al slags hud. Jeg elsker min Codage fugtmaske. Den fugter OG peeler på én og samme tid. Derudover er jeg dybt afhængig af min Oskia Renaissance maske, som er en frugtsyremaske, der peeler de døde, tilstoppende hudceller væk, og skaber en lækker glød.

Det kan egentligt gøres enkelt – Og det kræver ikke så voldsomt meget at få en pænere hud. Det kræver vedholdenhed, men produktmæssigt, kan det gøres mere enkelt end man regner med.

Man skal selvfølgelig hele tiden tænke på, at vores hud er forskellige og måske er ovenstående ikke den eneste opskrift til din hud, men rutinen i det, det er det vigtige 🙂

-Mette Milan

cropped-10962241_10153062606572908_245771958_n.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *