Hårpleje. · Tests.

Root volume spray fra Matas.

Jeg har fladt, fint hår.Har altid haft det, vil altid have det. Pisse irriterende til tider. Fladt, som en pandekage, hvis ikke jeg bruger skum fra Erayba f.eks. Så det putter jeg i håret efter bad hver aften. Især i sommerperioden.

Matas Root volume spray kom som kaldet – Og den virker! Det skal sprayes i hårets bund, og så løfter det sig simpelthen. Derudover har den en tørshampoo-effekt på håret, så fedtet holder sig væk liiiidt længere tid.

Sådan gør jeg:

  1. Jeg opdeler hårets bund i baner (vådt hår erfarer jeg er bedst) og sprayer i bunden samt i starten af håret.
  2. Jeg roder lidt rundt i hårets bund.
  3. Jeg tørrer håret med min føntørrer.

Bum. Så har man fået flot volume i hårbunden! Jeg mærker ikke til det – Altså, håret er ikke grumset i bunden eller pulveragtig at røre ved. Det fungerer simpelthen. Sprayen indeholder provitamin 5, der får håret til at virke glansfuld, og ikke mat, som de fleste volumeprodukter kan være med til.

Den koster 59.95,- hos Matas (Den er faktisk på bud lige nu til 47.96,-)

-Mette Milan

ProductPage_350x262

-Produktet er sendt til mig til test-

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *