Alle indlæg og emner.

Derfor hader jeg selvbrunere….

Man kan IKKE stole på dem. Aldrig. Jeg har oplevet flot resultat ved én eneste selvbruner, og det er “Tan of Oz” fra ShopErnst.dk, ellers har jeg ALTID været ufattelig uheldig med alle slags selvbrunere – De er bare ikke gode venner med mig uanset, hvad jeg gør. Jeg følger altid troligt listen over ting man skal gøre for at forberede huden, men lige meget hjælper det.

Så sent som i går aftes, gik jeg i seng med James Read – altså selvbruneren – sleep masken faktisk. Jeg tænkte, at det var på tide at få den afprøvet, fordi James Read har lavet en pisse god facemist med selvbruner i, som jeg har brugt her de sidste uger – den har givet min hud en super fin glødende og neutral nuance – Så jeg følte mig tryg ved at smøre hans overnight tan sleep mask go darker (no shit,  Sherlock) på og så lægge mig til at sove.

Da jeg så stod op i dag, var det til det her:


Mega opgivende – Jeg skal da heldigvis kun på arbejde 3 dage og eleverne er der ikke, men alligevel… Det er da lidt tragikomisk ? og typisk mig.

Jeg ved, at mange elsker James Read og får et mega flot resultat af hans produkter – men da selvfølgelig ikke mig. Så nu vil jeg gå i bad 3-4 gange i dag, og se om ikke jeg kan slide det meste af ?

Dog har IDUN Minerals foundation, concealer og pressed powder, samt blush gjort en stor forskel i forhold til at jævne min ansigt lidt mere ud:


Men brystet kan jeg godt glemme – Den kommer til at ligne en spættet ko de næste 7-8 dage?? Love it – jeg vil grine mig igennem dagen – Der er jo ikke andet at gøre ?

Dog skal masken have kæmpe ros for ikke at have smittet af på hovedpuden eller andre steder – og prisen er god : 225,- i Magasin, hvis du tør kaste dig ud i det.

– Mette Milan

Produktet er sendt til test.

One thought on “Derfor hader jeg selvbrunere….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *