Alle indlæg og emner.

Pæn glød og naturlig (!!) farve.

Hvis I har fulgt med på SNAPCHAT (mettemilan) og her på bloggen, så har I nok fundet ud af, at mig og selvbrunere i alle afstøbninger (næsten) er et match ‘made in hell’, og jeg holder mig fra det, ind til næste produkt lokker mig ud i noget igen ? Som en skøn blogger skrev i morgen og som fik mig til at grine : “Hvad er der sket, Bruno fra Mars” – Ja, det ved jeg sgu ikke – Jeg gør, som der står på produktet, men ender altid ud i at ligne en spættet ko. Fremover holder jeg mig til to produkter, og det er : 

1) James ReadH2O tan mist – En gennemsigtig face mist, man sprayer henover ansigtet, som forfrisker og plejer, samtidigt med, at den indeholder selvbruner (i mild form) På den måde får man en naturlig flot glød, som kan bygges op ved at bruge spraymisten 3-4 gange i ugen. Jeg er VILD med den! Den sprayes som udgangspunkt på ren hud, hvorefter man kan påføre make-up, men den kan rent faktisk også bruges iløbet af dagen, som en opfriskende mist! Den køler og indeholder beroligende rosevand.

2) Vita LiberataTrystal Minerals – En mineralpudder, man kan påføre, som også indeholder selvbruner, og som opbygges i huden ved 4-6 dages brug. Skidehamrende smart! Og så er den mega naturlig og glødende smuk på huden. Jeg kan huske, da jeg så farven første gang, st jeg tænkte, den var alt for mørk, men den udjævner sig til UG. 

Sé, det er to produkter, der ikke fucker op med min nuance – De gør det bare godt, glødende og naturligt ?

-Mette Milan 


James Read kan købes i Magasin til 180,- (den er nemlig i tilbud lige nu) 

Vita Liberata kan købes hos Vita Liberata til 365,- | Min har holdt i et år, og den kan holde et år endnu ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *