Alle indlæg og emner.

Matas havtorn og hyldeblomst shampoo og balsam. 

Mit hår er super fint og bliver meget hurtigt fladt og fedtet, hvis jeg bruger en shampoo og balsam, det ikke kan lide. Jeg er faktisk rigtig glad for ‘head & shoulders‘ – Lyder det ikke helt vildt mærkeligt?! Men det er rigtigt. Den shampoo har fungeret for mit hår i mange år. Så jeg vender næsten altid tilbage til den efter kort tid, fordi min bund især, flipper ud og bliver tør. 

Nu har jeg testet Matas havtorn og hyldeblomst shampoo og balsam. Og jeg kan da afsløre, at jeg ikke er vendt tilbage til ‘head & shoulders’ endnu ?

For det første, så dufter shampooen og balsamen fantastisk – Jeg er ret vild med cremerne fra samme serie, så det kom ikke, som en kæmpe overraskelse, at duften på hårprodukterne også faldt i min smag. Shampooen er skrigende orange, skummer lækkert op (det er altså også vigtigt, synes jeg) og efterlader mit hår glansfuldt og blødt. Jeg har ikke brugt balsamen i min bund (oplever altid fedtet effekt så) men i spidserne, og den efterlader også mine spiser silkebløde og fint samlede. 

Jeg fik ligesom 500 ml shampoo og balsam ind ad døren til test – Det er mange ml hårpleje ? men det er faktisk perfekt – især hvis man er en hel familie. Så kan man købe sådan en dunk og bruge.  Den holder jo lidt tid. Prisen er : 54,95,- | Det er jo så billigt, som det kan blive, for en god shampoo, der indeholder antioxidativ havtorn og astaxanthin, der samtidig hjælper med at beskytte hovedbundens naturlige barriere. Produktet er også tilført glycerin, der giver dejlig fugt til hovedbunden, som kan mærkes, samt hyldeblomst, der giver fugt til selve håret. Shampooen tilsat plejende panthenol og betaine, der styrker og øger hårets elasticitet, samt giver glans til håret. 

Og som sagt : duften! Mmmmh

– Mette Milan 

Produktet er sendt til test. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *