Alle indlæg og emner.

Slut med tørre ben! 

Uanset, om vi har sommer eller vinter, så er mine skinneben ALTID tørre. Jeg bruger creme og olie på dem dagligt, men skal nogle gange være efter det flere gange om dagen. Næste dag er de stadig tørre. 

Der er ikke noget værre end at smide den sorte strømpebuks eller leggings, og de så bogstaveligt talt støver af døde, tørre hudceller. Klamt, men bild mig ikke ind, at jeg er den eneste, der kender til det problem ?

Den sidste uges tid, har jeg gjort noget nyt, og jeg skal hilse og sige, at det har hjulpet. Jeg har brugt en badeolie på benene. Hele kroppen faktisk, men det er effekten på benene jeg er imponeret over. Jeg har brugt ‘Badeanstaltens Citrus bade & massageolie’ fra ShopLuksus.dk – Den koster 98,- og kan købes lige her. Jeg bruger jo altid bare showergel, men det har en mere udtørrende effekt på huden, da det jo er sæbe. Og sæbe udtørrer ved brug dagligt. 

Jeg smører denne olie på i badet, masserer den ind i huden og skyller henover med vand efterfølgende – En del af olien bliver siddende, helt uden at fedte eller klistre. Jeg dupper bare benene med et håndklæde efterfølgende og mine ben bliver bløde, som ferskner – OGSÅ dagen efter! ✌?️ På den måde slipper jeg faktisk at smøre mine ben med andet efter bad. Det har været nok at bruge denne. Så den står fast i badet fremover. 

Jeg er også vild med Badeanstaltens bodyscrubs, også fra ShopLuksus.dk – Deres scrubs er badet i samme slags olie og med groft salt. Jeg elsker den slags scrub. En scrub, der kan mærkes – også bagefter. Blød hud, bløde arme. Og så er den slags bodyscrub perfekt til benene i forhold til at undgå indgroede hår og netop exfoliere huden for de døde hudceller. 

Man kan købe tre lækre mini-size scrubs fra Badeanstalten her – Så er der mulighed for at finde sin favorit iblandt – Min er ‘Dans på roser’ ?Mandelolie med Jasmin og roseduft – Mild og grov – Sådan skal en scrub være! 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *