Alle indlæg og emner.

Jeg vil ikke røre det med en ildtang fremover!

Jeg vil ikke sige, at jeg har været total naiv, men jeg har ikke tænkt over det sådan rigtigt…. Ikke i detaljer i hvert fald. 

Jeg taler om produkter, skønhedspleje, testet på dyr. Jeg ved, at de produkter jeg bruger i min hverdag IKKE er testet på dyr. Men jeg har, for et godt stykke tid siden, prøvet en creme med snegleslim i. En snegl er også et dyr, og da jeg fandt ud af, hvordan man udvinder slimen fra sneglen, røg den ud så hurtigt, at man ikke kunne nå at tælle til to, og en beslutning blev truffet med det samme : koreansk, japansk og kinesisk hudpleje holdes LANGT væk fra mig og min hud, når man ikke kan være sikker på, hvad produkterne indeholder! Bum ??

Man bruger tyresæd, fiskeskæl, moderkager fra dyr, hvalbræk, og hvad ved jeg, i kosmetik og hudpleje – Men intet af det kommer i nærheden af mit ansigt uanset hvor meget glycerin eller hyaluronsyrer det indeholder. 

For at udvinde ekstra slim fra sneglen, end det ganske lidt den i forvejen laver, stresser man sneglen og gør den bange ved, blandt andet, at snurre den rundt og rundt – Til sidst udgiver den så mere slim, som normalt. Tilbage sidder man med en ødelagt snegl, som bliver brugt igen og igen og igen…

Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan og hvad man ellers bruger af dyr i produkterne i Korea ?

Dyr skal ikke bruges til ligegyldige dyreforsøg som kosmetik og hudpleje – Der findes mere naturlige ingredienser, vi kan bruge uden problemer. Og det er de produkter jeg vil holde mig til. 

Jeg spiser dyr – og synes ikke, at det er dobbeltmoralsk, at jeg ikke vil have, at det skal findes i mine (i virkeligheden, ligegyldige) produkter, men jeg ser det altså på to vidtforskellige måder : Det er, somsagt,  IKKE nødvendigt med dyr i produkter, men for at mennesket kan holde sig naturligt stærkt, sundt og mæt, som vi har gjort siden vi blev skabt her på jorden, ser jeg det, som en større nødvendighed at spise kød fra tid til anden. Jeg spiser det ikke dagligt, men oksekød, kylling og gris, det spiser jeg i mit liv, og bliver aldrig vegetar. Jeg ønsker dog gode vilkår for alle dyr – Også de, der skal slagtes. ???

Jeg kunne ikke bære det, overhovedet, hvis jeg vidste, at produkter blev lavet af kat og hund f.eks. Og hvem ved, hvad der bliver puttet i koreanske, kinesiske og japanske produkter, når alt indholdet står med sære tegn på bagsiden af produktet?! 

Jeg bruger ikke produkter eller mærker testet på dyr – Gør du? 

– Mette Milan 

2 thoughts on “Jeg vil ikke røre det med en ildtang fremover!

 1. Jeg synes at alle dyr skal behandles ordentligt, ligemeget om det er en snegl, ko eller hund 🙂 Men lad os se sandheden i øjnene, MANGE (også øko) slagtedyr bliver ikke behandlet ordentligt.

  Hvad er forskellen på om en snegl, ko eller hund bliver mishandlet? Grunden til mishandlingen er vel ikke et argument for at lade et andet væsen lide.

  Bare et par tanker.

  God dag til dig! 🙂

  1. Jeg synes, at jeg gør det meget klart, at uanset om det er en ko, hund eller snegl, at de skal behandles ordentligt? Så jeg er ikke sikker på, at jeg forstår det du skriver 🙂
   God dag tilbage 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *