Alle indlæg og emner. · Tests. · Uren hud.

Ecooking – Acneserum 

Jeg blev forelsket i ‘Ecooking‘ første gang jeg smurte deres A-vitamin serum og dagcreme på. Min hud blev fuldstændig silkeblød med det samme, serummen blev smurt på, og med cremen ovenpå, var det, som en souffle af fugt og næring – Helt, helt fantastisk følelse på huden. 

Nå, men a-vitamin serum, dagcreme og natcreme måtte selvfølgelig købes hjem i fullsize med det samme, og så måtte jeg også lige prøve deres acneserum. Serummen skal smøres på urenheden \ eller det/de angrebne områder, og vil med dens indhold af salicylsyrer, forhindre bakterier i at sprede sig, minimere udbrudene og / eller fjerne dem helt. 

Jeg har testet den over 48 timer på en rigtig øm indvendig hormon-satan i panden, der var rød og bare… Av! Jeg smurte serummen på morgen og aften i 48 timer. Efter de første 12 timer, kunne jeg endelig let presse den ud (pakker ALTID pegefingrene ind i papir og trykker forsigtigt) Det er altid en hel lettelse, når en indvendig Børge bliver udvendig og kan poppes (sorry!) 24 timer efter var den hverken rød eller øm længere, og efter 48 timer var der blot en prik tilbage i panden. Det er der for det meste tilbage efter et udbrud på en bleg hud, og det kræver altid lidt rulleri med skinrolleren og en super god serum, så forsvinder det også ? 

Men billedet her beviser hvad jeg snakker om: 

Ecooking acneserum

Jeg ikke blot SER forskel, men mærker det også. Sådan en pømmel kan jo nærmest give migræne ? Av! 

Serummen koster 349,- for 20 ml og kan købes hos ecooking lige her

En rigtig god SOS-hjælpe-serum, når man virkelig har brug for det! ??

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *